ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΙΟ 700M Zoom

LEVENHUK

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΙΟ 700M

# LEV-69655

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το μονόφθαλμο μικροσκόπιο Levenhuk 700M είναι ένα βιολογικό μικροσκόπιο με μεταλλικό σώμα, σχεδιασμένο για τη μελέτη διαφανών δειγμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για μελέτη είτε για χόμπι.

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Άμεσα διαθέσιμο
329,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΙΟ 700M

Το μονόφθαλμο μικροσκόπιο Levenhuk 700M είναι ένα βιολογικό μικροσκόπιο με μεταλλικό σώμα, σχεδιασμένο για τη μελέτη διαφανών δειγμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για μελέτη είτε για χόμπι. Μπορεί να βοηθήσει στην ιατρική και στην κλινική έρευνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην βακτηριοσκοπία και στην κυστοσκοπία. Το μικροσκόπιο Levenhuk 700M θα πάρει τη θέση που του αξίζει σε ένα οικιακό εργαστήριο ή σε κάποιον εκπαιδευτικό ή ιατρικό φορέα.
Το μικροσκόπιο διαθέτει περιστρεφόμενο ρύγχος με 4 αντικειμενικούς φακούς. Το σετ περιλαμβάνει αχρωματικούς αντικειμενικούς φακούς με διάφορες μεγεθύνσεις. Ένας από αυτούς είναι καταδυτικός. Η χρήση ελαίου κατάδυσης μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη λαμπρότητα των παρατηρούμενων δειγμάτων και να διευρύνει τα όρια της μεγέθυνσης. Στο σετ περιλαμβάνονται δύο προσοφθάλμια ευρέως πεδίου – Huygens 10x και 20x – τα οποία συμπληρώνουν το ένα το άλλο και επιτρέπουν μεγάλη γκάμα οπτικών παρατηρήσεων. Τα όρια της μεγέθυνσης που παρέχει το μικροσκόπιο είναι από 40x έως 2000x. 

Η μονόφθαλμη κεφαλή έχει κλίση 45°, πράγμα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για παρατηρήσεις μεγάλης διάρκειας. Αυτή η θέση μειώνει τον φόρτο των μυών του αυχένα και παρέχει μέγιστη άνεση κατά τις παρατηρήσεις. Για πιο άνετη ομαδική εργασία, η κεφαλή του μικροσκοπίου περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της. Έτσι, δεν χρειάζεται να στρέψετε ολόκληρο το όργανο για να δείξετε λεπτομέρειες των παρατηρούμενων δειγμάτων στους συναδέλφους σας ή στους μαθητές σας. 

Η τράπεζα του μικροσκοπίου κινείται κατακόρυφα και οριζόντια – γι’ αυτό είναι βολική η παρατήρηση των δειγμάτων, ακόμα και υπό την υψηλότερη μεγέθυνση. Η τράπεζα διαθέτει κλίμακα συντεταγμένων, η οποία σας βοηθάει να προσδιορίσετε την ακρίβεια της κίνησης κατά μήκος των αξόνων. Η τράπεζα ελέγχεται με το χέρι. Η εστίαση είναι δύο τύπων, χοντρική και λεπτή.

Ο φωτισμός με ρυθμιζόμενη ένταση βρίσκεται κάτω από την τράπεζα. Ένας συμπυκνωτής Abbe με διάφραγμα ίριδας χρησιμοποιείται για τον καλύτερο φωτισμό των παρατηρούμενων δειγμάτων. Κατευθύνει το φως ακριβώς στο υπό μελέτη δείγμα. Ο συμπυκνωτής έχει ειδικές βίδες κεντραρίσματος. Ο φωτισμός τροφοδοτείται από την πρίζα. Συμπεριλαμβάνεται καλώδιο ρεύματος.



Προσοχή: Για να βρείτε τη σωστή τάση λειτουργίας του μικροσκοπίου, δείτε τον πίνακα με τα χαρακτηριστικά του. Ποτέ μην συνδέετε σε μια πρίζα 220V μια συσκευή 110V ή το αντίστροφο χωρίς τη χρήση αντάπτορα. Έχετε υπόψη ότι το ηλεκτρικό δίκτυο στις ΗΠΑ και στον Καναδά έχει τάση 110V, ενώ στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες 220-240V.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Φωτισμός LED
Μικρομετρική Εστίαση Ακριβείας

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 490 x 400 x 270 mm (5.1 Kg )

Κεφαλή: Μονόφθαλμη, περιστρεφόμενη κατά 360°, με κλίση 45° 
Υλικό οπτικών: Οπτικό γυαλί
Διάμετρος σωλήνα προσοφθαλμίου 23,2 mm
Τράπεζα: Μηχανική τράπεζα δύο στρωμάτων, 140x130 mm, με κλίμακα συντεταγμένων και ελάσματα συγκράτησης 
Περιθώρια κίνησης της τράπεζας, με χρήση του μηχανισμού εστίασης: κατακόρυφα: 24 mm
οριζόντια: 75 mm 
Ρύθμιση διοπτρίας του προσοφθαλμίου: ±6 διοπτρίες
Συμπυκνωτής: Abbe N.A. 1.25 
Διάφραγμα: Ίριδας 
Εστίαση: Ομοαξονική, χοντρική και λεπτή
χοντρική: 22 mm
λεπτή: 0.002 mm 
Υλικό σώματος: Αλουμίνιο
Ρύθμιση της φωτεινής έντασης: Ναι 
Τροφοδοσία: 220 V/50 Hz 
Τύπος φωτεινής πηγής: LED 3W 
Φίλτρα: Μπλε, κίτρινο, πράσινο
Επιπλέον: Μήκος του σωλήνα του προσοφθαλμίου: 160mm


Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:

• Βάση και βραχίονας μικροσκοπίου
• Μονόφθαλμη κεφαλή
• Φίλτρα (μπλε, κίτρινο, πράσινο)
• Φιάλη με λάδι κατάδυσης
• Αντάπτορας AC
• Κλειδί Allen
• Εφεδρική ηλεκτρική ασφάλεια
• Οδηγίες χρήσης και εγγύηση εφ' όρου ζωής

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.