ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Levenhuk LabZZ M1 Zoom

LEVENHUK

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Levenhuk LabZZ M1

# LEV-69739

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M1 είναι σχεδιασμένο για τους μικρούς εξερευνητές του μικρόκοσμου.

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Προσωρινά Εξαντλημένο
29,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Levenhuk LabZZ M1

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M1 είναι σχεδιασμένο για τους μικρούς εξερευνητές του μικρόκοσμου. Με αυτό το μικροσκόπιο οι μικροί επιστήμονες θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επιστήμη. Αυτό το κιτ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για αυτό το σκοπό: εύχρηστο μικροσκόπιο, προπαρασκευασμένα δείγματα και ειδικά εργαλεία για εργασία με δείγματα μικροσκοπίου. Τα παιδιά μπορούν να διαχειριστούν ανεξάρτητα το όργανο και να εξερευνήσουν εκπληκτικές δομές καθημερινών πραγμάτων.

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M1 είναι εξοπλισμένο με έναν λαμπτήρα στο κάτω μέρος του μικροσκοπίου που επιτρέπει παρατηρήσεις διαφανών δειγμάτων . Ο φωτισμός είναι περιστρεφόμενος - η μια πλευρά έχει καθρέφτη (χρησιμοποιείται σε επαρκή φωτισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας) και η άλλη πλευρά έχει τη λάμπα. Αυτή η λάμπα τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται).

 

Εκτός από την παρατήρηση των έτοιμων προς χρήση διαφανειών που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, τα παιδιά μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τις δικές τους διαφάνειες. Το δείγμα τοποθετείται ακριβώς στο κέντρο μιας κενής διαφάνειας, στερεώνεται και στη συνέχεια καλύπτεται με ένα κάλυμμα. Τα πιο ενδιαφέροντα δείγματα μπορούν να διατηρηθούν για μελλοντικές παρατηρήσεις.

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M1 παράγει τρεις σταθερές μεγεθύνσεις: 100x, 200x και 300x. Μπορείτε να επιλέξετε το επιθυμητό βήμα μεγέθυνσης περιστρέφοντας τον περιστρεφόμενο τους αντικειμενικούς φακούς του μικροσκοπίου. Η εστίαση ρυθμίζεται ξεχωριστά με μια ροδέλα. Η τράπεζα του μικροσκοπίου είναι εφοδιασμένη με ειδικά μεταλλικά κλιπ που συγκρατούν το υπό μελέτη δείγμα στη θέση του κατά τη διάρκεια των παρατηρήσεων.

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M1 δεν είναι συμβατό με τις ψηφιακές κάμερες Levenhuk λόγω της μη τυποποιημένης διαμέτρου 17 mm σωλήνα προσοφθαλμίου.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Φωτισμός Πυρακτώσεως

Επιπλέον Πληροφορίες

Η συσκευασία επίσης περιλαμβάνει: 

Σταγονόμετρο
Προπαρασκευασμένα δείγματα (2 τεμ)
Κενές διαφάνειες (2 τεμ)
Κάλυμμα κάλυψης (5 τεμ)
Αυτοκόλλητα διαφανειών (5 τεμ)
Κόλλα
Θαλασσινό αλάτι

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.