ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ LABZZ M2 100x-900x Zoom

LEVENHUK

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ LABZZ M2 100x-900x

# LEV-69740

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M2 είναι θαυμάσιο όργανο για τον μικρό βιολόγο. Επιτρέπει τη μελέτη διαφανών δειγμάτων και συνοδεύεται από ένα σετ πειραμάτων

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Νέες παραλαβές αναμένονται: 16 - 31 Μαρτίου 2021

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
34,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ LABZZ M2 

 

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M2 είναι θαυμάσιο όργανο για τον μικρό βιολόγο. Το μικροσκόπιο είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Επιτρέπει τη μελέτη διαφανών δειγμάτων και συνοδεύεται από ένα σετ πειραμάτων. Το παιδί μπορεί να παρατηρεί τις έτοιμες διαφάνειες δειγμάτων και να παρακολουθεί την ανάπτυξη αρτεμίων σε ένα εκκολαπτήριο. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται επίσης ειδικά εργαλεία για ανεξάρτητη παρασκευή δειγμάτων για το μικροσκόπιο.

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M2 έχει περιστρεφόμενο ρύγχος, που είναι εφοδιασμένο με τρεις αντικειμενικούς φακούς. Οι φακοί είναι προεγκατεστημένοι. Αυτοί οι φακοί δίνουν τη δυνατότητα για διάφορες μεγεθύνσεις μεταξύ 100x-900x. Ο φωτισμός βρίσκεται κάτω από την τράπεζα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός κατόπτρου και μιας λάμπας πυρακτώσεως – η μονάδα φωτισμού περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της.

Η τράπεζα είναι εξοπλισμένη με μεταλλικά ελάσματα για τη συγκράτηση των δειγμάτων. Η εστίαση γίνεται μέσω μιας ροδέλας. Ο φωτισμός τροφοδοτείται από μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται). Το σώμα είναι ελαφρύ, φτιαγμένο από αξιόπιστο πλαστικό. Το μικροσκόπιο έχει ελκυστική χρωματιστή συσκευασία.

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M2 δεν είναι συμβατό με ψηφιακές κάμερες Levenhuk, επειδή ο σωλήνας του προσοφθαλμίου του έχει τη μη τυπική διάμετρο 17mm.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Φωτισμός Πυρακτώσεως

Επιπλέον Πληροφορίες

Κεφαλή Μονόφθαλμη
Υλικό οπτικών Οπτικό πλαστικό
Περιστρεφόμενο ρύγχος 3 αντικειμενικοί
Εστίαση χοντρική
Υλικό σώματος πλαστικό
Φωτισμός Λάμπα πυρακτώσεως, κάτοπτρο
Τροφοδοσία 2 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται)


Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:

• Έτοιμες διαφάνειες (3 τμχ)
• Κενές διαφάνειες (3 τμχ)
• Καλύμματα (6 τμχ)
• Αυτοκόλλητα για τις διαφάνειες (6 τμχ)
• Κόλλα
• Θαλασσινό αλάτι
• Φιαλίδιο με αρτέμια
• Εκκολαπτήριο για αρτέμια
• Σπάτουλα
• Νυστέρι
• Λαβίδα

 

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.