ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 5S NG Zoom

LEVENHUK

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 5S NG

# LEV-71916

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το μονόφθαλμο μικροσκόπιο Levenhuk 5S NG είναι ένα απλό και αξιόπιστο οπτικό εργαλείο που βοηθάει πολύ τα παιδιά στις μελέτες τους και στο χόμπι τους. 

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Άμεσα διαθέσιμο
125,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 5S NG

Είναι στιβαρό, ανθεκτικό και αξιόπιστο.

Το μονόφθαλμο μικροσκόπιο Levenhuk 5S NG είναι ένα απλό και αξιόπιστο οπτικό εργαλείο που βοηθάει πολύ τα παιδιά στις μελέτες τους και στο χόμπι τους. Η μεγέθυνσή του ξεκινάει από 40x και φτάνει έως 500x, έτσι είναι δυνατή η λεπτομερής μελέτη έτοιμων διαφανειών δειγμάτων αλλά και μονοκύτταρων πρωτόζωων – αμοιβάδων, εγχυματικών και ευγλήνων. Το μικροσκόπιο είναι εύκολο στον χειρισμό του, έτσι ένα παιδί μπορεί να το χρησιμοποιήσει για τις μελέτες του χωρίς τη βοήθεια κάποιου ενήλικα. Έχει απλή μέθοδο φωτισμού – ένα κάτοπτρο – χωρίς ρεύμα.

Το περιστρεφόμενο τριόφθαλμο ρύγχος επιτρέπει γρήγορη εναλλαγή των αντικειμενικών φακών κατά τη διάρκεια της παρατήρησης. Μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα προσοφθάλμια στον σωλήνα προσοφθαλμίου – το μικροσκόπιο συνοδεύεται από δύο. Η τράπεζα διαθέτει ελάσματα συγκράτησης του δείγματος. Πάνω από αυτήν υπάρχουν δύο ροδέλες εστίασης, χοντρικής και ακριβείας, που εξασφαλίζουν τον έλεγχο της ευκρίνειας της εικόνας. Ένα μικρό κάτοπτρο χρησιμοποιείται σαν πηγή φωτισμού. Ένα διάφραγμα ελέγχει την ένταση του διερχόμενου προς το δείγμα φωτός.
Το σώμα του μικροσκοπίου είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

 

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Κεφαλή: Μονόφθαλμη
Υλικό οπτικών: Οπτικό γυαλί
Διάμετρος σωλήνα προσοφθαλμίου: 23,2 mm
Περιστρεφόμενο ρύγχος: 3 αντικειμενικοί φακοί
Τράπεζα: 110x120 mm, με ελάσματα συγκράτησης
Διάφραγμα: Δίσκος διαφράγματος με 5 επιλογές ανοίγματος
Εστίαση χοντρική: 50 mm
ακριβείας: 1,8–2,2 mm
Υλικό σώματος: Μέταλλο
Φωτισμός: Κάτοπτρο


Στη συσκευασία περιλαμβάνονται εγχειρίδιο οδηγιών και εγγύηση εφ' όρου ζωής

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.