ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 320 Zoom

LEVENHUK

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 320

# LEV-18273

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτό το μικροσκόπιο είναι καλή εναλλακτική λύση για ιατρικά εργαστήρια και πανεπιστημιακά τμήματα που δεν διαθέτουν επαρκή προϋπολογισμό για το διόφθαλμο μοντέλο (που είναι 1,5 φορά πιο ακριβό).

Διαθέσιμο

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ LEVENHUK 320

Το βιολογικό μικροσκόπιο Levenhuk 320 είναι ένα ιατρικό μικροσκόπιο κατάλληλο για έρευνα βιοχημική, παθοανατομική, κυτταρολογική, αιματολογική, ουρολογική, δερματολογική, βιολογική και γενική κλινική, σε εργαστήρια ή ιατρικά κέντρα. Αυτή η σειρά μικροσκοπίων εξυπηρετεί τις παρατηρήσεις και μορφολογικές μελέτες δειγμάτων διερχόμενου φωτός, με τη μέθοδο του λαμπρού πεδίου (bright field method).

Αυτό το μικροσκόπιο είναι καλή εναλλακτική λύση για ιατρικά εργαστήρια και πανεπιστημιακά τμήματα που δεν διαθέτουν επαρκή προϋπολογισμό για το διόφθαλμο μοντέλο (που είναι 1,5 φορά πιο ακριβό).

Το μικροσκόπιο Levenhuk 320 διαθέτει ενσωματωμένη λυχνία φωτισμού με ρυθμιζόμενη ένταση. Άλλα χαρακτηριστικά: κατάδυση, συμπυκνωτής Abbe 1.25 δύο φακών και τέσσερις αχρωματικοί αντικειμενικοί φακοί.

Το Levenhuk 320 είναι ένα επαγγελματικό μικροσκόπιο εργαστηρίου. Παρά την προσιτή τιμή του, διαθέτει κινητή τράπεζα με συντεταγμένες, συμπυκνωτή Abbe, χοντρική και λεπτή εστίαση, ρύθμιση ευκρίνειας και προσοφθάλμια ευρέως πεδίου.

Προσοχή: Για να βρείτε τη σωστή τάση λειτουργίας του μικροσκοπίου, δείτε τον πίνακα με τα χαρακτηριστικά του. Ποτέ μην συνδέετε σε μια πρίζα 220V μια συσκευή 110V ή το αντίστροφο χωρίς τη χρήση αντάπτορα. Έχετε υπόψη ότι το ηλεκτρικό δίκτυο στις ΗΠΑ και στον Καναδά έχει τάση 110V, ενώ στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες 220-240V.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 3000
Μικρομετρική Εστίαση Ακριβείας

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 265 x 230 x 410 mm (3.4 Kg )

Κεφαλή:Μονόφθαλμη
Υλικό οπτικών: Γυαλί
Περιστρεφόμενο ρύγχος:4 αντικειμενικοί
Συμπυκνωτής: Abbe N.A. 1.25 με διάφραγμα ίριδας
Εστίαση: Ομοαξονική με χοντρική και λεπτή ρύθμιση
Φωτισμός: Λάμπα αλογόνου 20W (220V)
Τροφοδοσία: Καλώδιο ρεύματος, τάση 220V
Διαστάσεις συσκευασίας: 26.5x23x41 cm


Στο σετ επίσης περιλαμβάνονται:

  • Λάδι κατάδυσης
  • Καλώδιο ρεύματος
  • Εγχειρίδιο οδηγιών και εγγύηση εφ' όρου ζωής

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.