ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 2S NG Zoom

LEVENHUK

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 2S NG

# LEV-25648

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το Levenhuk 2S NG είναι ένα βασικό μικροσκόπιο για αρχάριους, παιδιά και μαθητές, με ελκυστική τιμή. 

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Άμεσα διαθέσιμο
57,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 2S NG

 

Το Levenhuk 2S NG είναι ένα βασικό μικροσκόπιο για αρχάριους, παιδιά και μαθητές, με ελκυστική τιμή. Το μικροσκόπιο λειτουργεί σε συνθήκες καλού φωτισμού και επιτρέπει την παρατήρηση διαφανών δειγμάτων. Έχει πολύ καλό λόγο τιμής προς ποιότητα. Δίνει μεγέθυνση 200x, που είναι αρκετή για να δείξει σε ερασιτέχνες παρατηρητές όσα χρειάζονται για να ξεκινήσουν τις επιστημονικές τους αναζητήσεις. 

Το επιπεδόκοιλο κάτοπτρο διαμέτρου 4 cm, που χρησιμοποιείται σαν πηγή φωτισμού στο Levenhuk 2S NG, παρέχει το φως που απαιτείται για παρατηρήσεις και έχει αρκετά πλεονεκτήματα που το κάνουν ασφαλές για χρήση από παιδιά. Το επιπεδόκοιλο κάτοπτρο είναι γνωστό ως η ασφαλέστερη μέθοδος φωτισμού: δεν απαιτεί πηγή ρεύματος και η ένταση του φωτός ρυθμίζεται εύκολα μέσω του διαφράγματος. 

Το μικροσκόπιο Levenhuk 2S NG έχει ένα προσοφθάλμιο 16x, το οποίο παρέχει ποιοτικά είδωλα χωρίς σφάλματα, και εστιαστή με διαστήματα εστίασης 2 cm, ο οποίος κάνει τις εικόνες πιο ευκρινείς.
Αυτό το μοντέλο έχει δυνατότητα κλίσης της κεφαλής και της τράπεζας, έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το μικροσκόπιο στην πιο βολική για σας θέση κατά τη διάρκεια των παρατηρήσεων. Η τράπεζα διαθέτει επίσης ελάσματα συγκράτησης των δειγμάτων. Η μεταλλική κατασκευή δίνει στο μικροσκόπιο σταθερότητα.

Το μικροσκόπιο Levenhuk 2ST είναι συμβατό με τις ψηφιακές κάμερες της Levenhuk ή και άλλων κατασκευαστών (αγοράζονται ξεχωριστά).Οι κάμερες εγκαθίστανται στον σωλήνα του προσοφθαλμίου αντί για το προσοφθάλμιο.

Επιπλέον Πληροφορίες

Κεφαλή: Μονόφθαλμη
Υλικό οπτικών: Γυαλί
Τράπεζα: 100x90mm με ελάσματα συγκράτησης του δείγματος
Διάφραγμα: Δίσκος διαφράγματος
Εστίαση: 20 mm
Φωτισμός: Επιπεδόκοιλο κάτοπτρο 40 mm


Στη συσκευασία περιλαμβάνεται εγχειρίδιο οδηγιών
Εγγύηση εφ' όρου ζωής

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.