Μεταβλητό Πολωτικό Φίλτρο 1.25 Zoom

CELESTRON

Μεταβλητό Πολωτικό Φίλτρο 1.25

# CE94107

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Όταν θέλετε να ελαττώσετε επιλεκτικά τη λαμπρότητα ενός ουράνιου αντικειμένου, για να το παρατηρήσετε, το Μεταβλητό Πολωτικό Φίλτρο είναι τέλεια επιλογή.

Άμεσα διαθέσιμο
47,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Μεταβλητό Πολωτικό Φίλτρο 1.25 (1 1/4″)

Όταν θέλετε να ελαττώσετε επιλεκτικά τη λαμπρότητα ενός ουράνιου αντικειμένου, για να το παρατηρήσετε, το Μεταβλητό Πολωτικό Φίλτρο είναι τέλεια επιλογή. Αντίθετα με τα φίλτρα Σελήνης και τα φίλτρα ουδέτερης πυκνότητας, αυτό το φίλτρο δίνει τη δυνατότητα επιλογής του βαθμού ελάττωσης της λαμπρότητας, και συγκεκριμένα από 1% έως 40%. Για να το ρυθμίσετε, απλά στρέψτε τον κατώτερο δακτύλιο του φίλτρου. Αυτό το φίλτρο δεν αλλάζει το χρώμα του αντικειμένου που παρατηρείτε, και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα πολύ χρήσιμο στην αστροφωτογράφηση, ιδιαίτερα όταν φωτογραφίζετε την επιφάνεια της Σελήνης.

Όταν ελαττώνετε τη λαμπρότητα, οι σεληνιακές λεπτομέρειες αναδεικνύονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε αυτό το φίλτρο, για να σκουρύνετε το γαλάζιο φόντο του ουρανού, όταν ψάχνετε π.χ. την Αφροδίτη ή τον Δία στο φως της ημέρας, ώστε ο πλανήτης να ξεχωρίσει από το φόντο πιο εύκολα. Το Μεταβλητό Πολωτικό Φίλτρο βιδώνει σε κάθε προσοφθάλμιο 1.25”. Επιπλέον, το φίλτρο έχει σπείρωμα και στις δύο μεριές, έτσι ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε σειριακά (stack) μαζί με άλλα φίλτρα, π.χ. χρωματικά ή ουδέτερης πυκνότητας, αν χρειαστεί.

Με μια ματιά

  • Ένα μέσο για να ελαττώσετε όσο επιθυμείτε τη λαμπρότητα των πιο λαμπρών ουράνιων αντικειμένων, όπως η Σελήνη, η Αφροδίτη και κάποιοι διπλοί αστέρες

  • Επιλέξτε το ποσοστό διαπερατότητας του φωτός από 1 έως 40%, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα του στόχου σας στις εκάστοτε συνθήκες παρατήρησης

  • Απλό στη χρήση: απλά στρέφετε τον κατώτερο δακτύλιο του φίλτρου, για να ρυθμίσετε τη λαμπρότητα

  • Βιδώνει σε οποιοδήποτε προσοφθάλμιο 1.25”

Χαρακτηριστικά:

Διάμετρος: 31.75mm (1.25")
Υλικό κελύφους: Αλουμίνιο
Δυνατότητα σειριακής σύνδεσης: Ναι
Διαπερατότητα φωτός: Μεταβλητή (κατάλληλη για μικρά και μεγάλα τηλεσκόπια)

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 16

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις του φίλτρου : 31.4mm x 22.4mm (1.23" x .88")
Διαστάσεις της θήκης : 68mm x 28mm (2.67" x 1.1")
Διαστάσεις της συσκευασίας: 72mm x 71mm x 33mm (2.83" x 2.8" x 1.3")

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.