ΜΕΜΟΡΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ Zoom

TACTIC

ΜΕΜΟΡΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

# PP-T1449

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Διασκεδαστικό παιχνίδι μνήμης για τους μικρούς μας φίλους! Τα πιόνια του μοιάζουν με σοκολατάκια με φιστίκι ή σοκολατάκια με κεράσι!

Άμεσα διαθέσιμο
16,90 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΜΟΡΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ 

Διασκεδαστικό παιχνίδι μνήμης για τους μικρούς μας φίλους! Τα πιόνια του μοιάζουν με σοκολατάκια με φιστίκι ή σοκολατάκια με κεράσι! Ο στόχος είναι κάθε παίκτης να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα φιστίκια. Το πεταχτό ζάρι θα δείξει αν ο παίκτης θα πρέπει να πάρει ένα κεράσι ή ένα φιστίκι. Αλλά προσέξτε το πράσινο έντομο - θέλει πολύ να φάει τα σοκολατάκια σας!

Περιλαμβάνει: 

16 σοκολατάκια, ,
1 βάση με το πεταχτό ζάρι
Οδηγίες
Ηλικίες: 3+,
Παίκτες: 2-4

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.