ΜΕΙΩΤΗΣ ΕΣΤΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ALAN GEE MARK II Zoom

BAADER PLANETARIUM

ΜΕΙΩΤΗΣ ΕΣΤΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ALAN GEE MARK II

# BA-2454400

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Μειωτής εστιακού λόγου Alan Gee Mark II. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα τηλεσκόπια Schmidt-Cassegrain. Είναι παγκοσμίως ο μοναδικός μειωτής εστιακού λόγου που έχει νόημα να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ένα διοφθάλμιο.
Προσωρινά Εξαντλημένο
258,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΙΩΤΗΣ ΕΣΤΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ALAN GEE MARK II

Η Baader Planetarium έχει κατασκευάσει ένα μοναδικό και εξαιρετικά συνεργάσιμο σύστημα telecompressor που παρέχει το πιο επίπεδο ευρύ οπτικό πεδίο που μπορεί να δώσει το τύπου Schmidt-Cassegrain (SCT) σας. Το μυστικό του Telecompressor Alan Gee Mark II είναι η καινοτόμος οπτική και μηχανική σχεδίασή του. Αντίθετα με τα συνήθη αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς, το Alan Gee Mark II έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να συνεργάζεται καλά με τα SCT σε πλήθος οπτικών και φωτογραφικών διαμορφώσεων. Η μοναδική σχεδίαση του Alan Gee Mark II τοποθετεί τα στοιχεία του φακού αρκετά εκατοστά μέσα στην κάννη εξόδου του τηλεσκοπίου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευκρινές, ευρύ, επίπεδο οπτικό πεδίο, με γρήγορο εστιακό λόγο, f/5,9.

Επίσης, το Alan Gee Mark II συνεργάζεται άψογα με διόφθαλμα της Baader Planetarium, της Zeiss και της Celestron! Ακριβώς. Το Alan Gee Mark II έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να λειτουργεί με πολλά δημοφιλή διόφθαλμα. Επιτέλους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μεγάλης διαμέτρου SCT σας για να έχετε εκπληκτικές ευρυγώνιες διόφθαλμες θέες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.