Μειωτής / διορθωτής από f / 10 σε f / 6.3 για Schmidt Cassegrain Zoom

CELESTRON

Μειωτής / διορθωτής από f / 10 σε f / 6.3 για Schmidt Cassegrain

# CE94175

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτός ο φακός που συνδυάζει μείωση της εστιακής απόστασης και διόρθωση του πεδίου συνεργάζεται με όλα τα τηλεσκόπια Schmidt-Cassegrain 5, 8, 9¼, 11 και 14 ιντσών της Celestron.
Άμεσα διαθέσιμο
179,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Μειωτής – Διορθωτής f/6,3

Αυτός ο φακός που συνδυάζει μείωση της εστιακής απόστασης και διόρθωση του πεδίου συνεργάζεται με όλα τα τηλεσκόπια Schmidt-Cassegrain 5, 8, 9¼, 11 και 14 ιντσών της Celestron. Αυτό το έξυπνο εξάρτημα σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε ένα τηλεσκόπιο με δύο εναλλακτικούς εστιακούς λόγους, χωρίς καμία θυσία στην οπτική ποιότητα. Ο Μειωτής/Διορθωτής είναι f/6,3 για τα τηλεσκόπια C5, C8, C9¼ και C11 και f/7 για το τηλεσκόπιο C14.

Προσφέρει οπτικό πεδίο μεγάλου εύρους με κάθε τηλεσκόπιο Schmidt-Cassegrain. Αν χρησιμοποιηθεί στην αστροφωτογράφηση, μειώνει το χρόνο έκθεσης κατά παράγοντα 3.

Η Celestron δεν διαθέτει τηλεσκόπιο Schmidt-Cassegrain με εστιακό λόγο f/6,3, γιατί αυτό το σχέδιο δεν είναι πρακτικό, έχει μεγάλη κεντρική παρεμπόδιση και απώλεια σε κοντράστ. Επίσης, δε θα ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθούν πιο μεγάλοι εστιακοί λόγοι για ορισμένα αντικείμενα. Γι’ αυτό η Celestron σχεδίασε τον πλήρως πολυεπιστρωμένο Μειωτή/Διορθωτή f/6,3 τεσσάρων στοιχείων. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, τόσο στην παρατήρηση όσο και στην φωτογράφηση.


Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.