ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO GEM M13 Zoom

LEVENHUK

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO GEM M13

# LEV-70439

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο αναδιπλούμενος μεγεθυντικός φακός Levenhuk Zeno Gem M13 διακρίνεται για τον άνετο και ανθεκτικό σχεδιασμό του. Μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε κι αν πάτε, και οι φακοί θα παραμείνουν απόλυτα ασφαλείς.

Άμεσα διαθέσιμο
17,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO GEM M13

Ο μεγεθυντικός φακός Levenhuk Zeno Gem M13 είναι ένας συμπαγής μεγεθυντικός με δύο φακούς. Ο πρώτος φακός δίνει μεγέθυνση 30x, ενώ ο δεύτερος 45x και 60x. Και οι δύο φακοί είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό και παρέχουν καθαρές και λεπτομερείς εικόνες. Ο Zeno Gem M13 είναι ιδανικός για επαγγελματική αλλα και για καθημερινή χρήση. Μπορείτε εύκολα να τον χρησιμοποιήσετε για να ανιχνεύσετε ελαττώματα, να διαβάσετε μικρά γράμματα και να παρατηρήσετε μικρά αντικείμενα.

Ο μεγεθυντικός φακός διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό δύο ειδών: LED και υπεριώδη. Η λυχνία LED επιτρέπει τον ομοιόμορφο φωτισμό του παρατηρούμενου αντικειμένου και το υπεριώδες φως βοηθά στην εμφάνιση υδατογραφημάτων σε χαρτί. Ο φωτισμός βρίσκεται στην άκρη του πλαισίου και ενεργοποιείται με ειδικό διακόπτη.

Ο αναδιπλούμενος μεγεθυντικός φακός Levenhuk Zeno Gem M13 διακρίνεται για τον άνετο και ανθεκτικό σχεδιασμό του. Μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε κι αν πάτε, και οι φακοί θα παραμείνουν απόλυτα ασφαλείς.


Levenhuk Zeno Gem M13

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 60

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.