ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ  ΦΑΚΟΣ ZENO D9 2x 5x Zoom

LEVENHUK

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO D9 2x 5x

# LEV-70444

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το Levenhuk Zeno Desk D9 Magnifier είναι ένα κλασικό μοντέλο γραφείου με εύκαμπτο λαιμό, διπλό φακό και ενσωματωμένο φωτισμό.

Άμεσα διαθέσιμο
24,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ  ΦΑΚΟΣ ZENO D9 2x 5x

Το Levenhuk Zeno Desk D9 Magnifier είναι ένα κλασικό μοντέλο γραφείου με εύκαμπτο λαιμό, διπλό φακό και ενσωματωμένο φωτισμό. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια με τη βοήθεια του σφιγκτήρα του. Το Zeno Desk D9 Magnifier είναι ένα τέλειο εργαλείο για πολύχρονη δουλειά σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών ακριβείας και θα είναι μια πολύτιμη βοήθεια για καθημερινή ή επαγγελματική χρήση.

Ο εύκαμπτος λαιμός επιτρέπει την ακριβή τοποθέτηση του φακού πάνω στο αντικείμενο. Ο φακός είναι διχοτομημένος και παρέχει μεγεθύνσεις 2x και 5x με τις μεγαλύτερες και μικρότερες διαμέτρους του, αντίστοιχα. Δύο λαμπτήρες ενσωματωμένοι στη βάση του φακού παρέχουν ομαλό και έντονο φως. Θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 640

Επιπλέον Πληροφορίες

Διάμετρος μεγάλου φακού: 130mm
Διάμετρος εσωτερικού φακού: 22mm
Μεγέθυνση μεγάλου φακού: 2x
Μεγέθυνση εσωτερικού φακού: 5x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Υλικό σώματος: Πλαστικό
Φωτισμός: LED
Τροφοδοσία: 3 μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 20.5x20.5x9 cm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής