ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO D13 1.8x 5x ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΣ Zoom

LEVENHUK

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO D13 1.8x 5x ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΣ

# LEV-70446

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Λόγω του ενσωματωμένου φωτισμού LED ο Levenhuk Zeno Desk D13 είναι ιδανικός για εργασία ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Άμεσα διαθέσιμο
34,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO D13 1.8x 5x ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΣ

Ο μεγεθυντικός φακός Levenhuk Zeno Desk D13 είναι ένας αναδιπλούμενος φακός που μετατρέπεται εύκολα από μοντέλο γραφείου σε χειροκίνητο μεγεθυντικό φακό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φακό αυτό άνετα στο σπίτι, στο γραφείο ή σε ένα ταξίδι. Λόγω του ενσωματωμένου φωτισμού LED ο Levenhuk Zeno Desk D13 είναι ιδανικός για εργασία ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ο μεγάλος του φακός σας επιτρέπει εργασία με εκτεταμένα αντικείμενα, γεγονός που το καθιστά άνετο για ανάγνωση, χειροτεχνία, μοντελοποίηση, επισκευή μικροτσίπ ή συγκόλληση. Δώδεκα ενσωματωμένες φωτεινές λάμπες LED φωτίζουν ομοιόμορφα το οπτικό πεδίο, ώστε να μπορείτε να κάνετε εργασία υψηλής ακρίβειας ακόμη και σε πλήρες σκοτάδι. Ο φωτισμός τροφοδοτείται από τροφοδοτικό A / C (περιλαμβάνεται) ή από δύο μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται).

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 440

Επιπλέον Πληροφορίες

Διάμετρος μεγάλου φακού: 138mm
Διάμετρος εσωτερικού φακού: 25mm
Μεγέθυνση μεγάλου φακού: 1,8x
Μεγέθυνση εσωτερικού φακού: 5x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Τροφοδοσία: 2 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται) ή τροφοδοτικό (περιλαμβάνεται): 3.7V, 50/60 Hz, 1 Α
Φωτισμός: 12 LED
Διαστάσεις: 20x30x3.5 cm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.