ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO D11 2,5x-10x Zoom

LEVENHUK

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO D11 2,5x-10x

# LEV-70445

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - ΤΙΜΗ WEB

Ο μεγεθυντικός φακός Levenhuk Zeno Desk D11 είναι ένας απαραίτητος βοηθός για κάθε εργασία χειροτεχνίας.

Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 24,00 €

Τιμή προσφοράς: 19,20 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO D11 2,5x-10x

Ο μεγεθυντικός φακός Levenhuk Zeno Desk D11 είναι ένας απαραίτητος βοηθός για κάθε εργασία χειροτεχνίας. Αυτός ο μεγεθυντικός φακός είναι εξοπλισμένος με ειδικούς σφιγκτήρες για μικρά αντικείμενα και εργαλεία εργασίας και δύο φακούς που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Έχει επίσης ενσωματωμένο φωτισμό LED,  χρήσιμο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το Levenhuk Zeno Desk D11 είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν μοντελιστή, ωρολογοποιό, κοσμηματοπώλη ή μηχανικό.

Οι φακοί βρίσκονται σε κάθετη διάταξη και μπορείτε να τους μετακινήσετε κατά ύψος πιο κοντά ή πιο μακριά από το παρατηρούμενο αντικείμενο. Ο ενσωματωμένος φωτισμός αποτελείται από πέντε φωτεινές λυχνίες LED και απλώνεται ομαλά και ομοιόμορφα στο χώρο εργασίας. Τροφοδοτείται από τροφοδοτικό A / C (περιλαμβάνεται) ή από τρεις μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται).

Οι δύο σφιγκτήρες θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε με ελεύθερα τα χέρια σας. Στερεώνουν σταθερά το αντικείμενο και διευκολύνουν την εργασία για μεγάλες χρονικές περιόδους. Ο μεγεθυντικός φακός είναι επίσης εφοδιασμένος με ειδική θήκη για συγκολλητικό σίδερο (μπορεί να αφαιρεθεί εάν δεν σας είναι απαραίτητο).

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 620

Επιπλέον Πληροφορίες

Διάμετρος μεγάλου φακού: 90mm
Διάμετρος μικρών φακών: 34mm/34mm
Μεγέθυνση μικρών φακών: 7.5x/10x
Μεγέθυνση μεγάλου φακού: 2,5x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Υλικό σώματος: Πλαστικό
Φωτισμός: LED
Τροφοδοσία: Τροφοδοτικό 110V, 50/60 Hz, 0.1 А (περιλαμβάνεται) ή 3 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 12x17x9.5 cm

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.