ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ Zeno 1000 LED Zoom

LEVENHUK

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ Zeno 1000 LED

# LEV-38119

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το Levenhuk Zeno 1000 LED Magnifier είναι ένας μοναδικός μεγεθυντικός φακός που σας επιτρέπει να κρατάτε το παρατηρούμενο αντικείμενο και με τα δύο χέρια ή να εργάζεστε στο αντικείμενο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη στήριξη του μεγεθυντικού φακού.

Άμεσα διαθέσιμο
28,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ Zeno 1000 LED

Το Levenhuk Zeno 1000 LED Magnifier είναι ένας μοναδικός μεγεθυντικός φακός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μελέτη κειμένων και μικρών αντικειμένων. Μία ειδική βάση σας επιτρέπει να τον τοποθετήσετε σε ένα τραπέζι, ενώ με τον εύκαμπτο βραχίονα του μπορείτε να τον περιστρέψετε στην επιθυμητή θέση.

Όλα αυτά σας επιτρέπουν να κρατάτε το παρατηρούμενο αντικείμενο και με τα δύο χέρια ή να εργάζεστε στο αντικείμενο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη στήριξη του μεγεθυντικού φακού. Για παράδειγμα, η εργασία με κοσμήματα ή ρολόγια δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Απλά κρατήστε το στο ένα χέρι και χρησιμοποιήστε το ελεύθερο χέρι σας για τα απαραίτητα εργαλεία.

Ο κύριος φακός 2.5x με την ευρεία διάμετρο 88 mm (3,5 ιντσών) σας επιτρέπει να παρατηρείτε σχετικά μεγάλα αντικείμενα χωρίς να μετακινείτε το μεγεθυντικό φακό. Ένας μικρότερος τοποθετημένος φακός βρίσκεται πιο κοντά στον βραχίονα του μεγεθυντή. Παρέχει μεγέθυνση 5x και σας επιτρέπει να μελετήσετε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες του παρατηρούμενου αντικειμένου.

Αν χρησιμοποιηθεί σωστά και συντηρηθεί, ο μεγεθυντικός φακός θα σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια, χάρη στα ανθεκτικά υλικά που χρησιμοποιούνται. Ο φακός είναι κατασκευασμένος από ποιοτικό πλαστικό, συγκρίσιμο με γυάλινο φακό στις δυνατότητες μεγέθυνσης.

Λειτουργεί με τρεις μπαταρίες AAA (συμπεριλαμβάνονται).


Levenhuk Zeno Gem M13

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 400

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.