ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR HR6 Zoom

LEVENHUK

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR HR6

# LEV-72615

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο μεγεθυντικός φακός κεφαλής Levenhuk Zeno Vizor HR6 είναι μια επαγγελματική συσκευή σχεδιασμένη για τη μελέτη μικρών αντικειμένων ή για μακράς διαρκείας εργασία ακριβείας.

Εξαντλημένο
42,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR HR6

 Μεγέθυνση: 1x/1.5x/2x/2.5x/3.5x/8x. Εναλλάξιμοι φακοί. Φωτισμός LED.

Ο μεγεθυντικός φακός κεφαλής Levenhuk Zeno Vizor HR4 είναι μια επαγγελματική συσκευή σχεδιασμένη για τη μελέτη μικρών αντικειμένων ή για μακράς διαρκείας εργασία ακριβείας. Ο μεγεθυντικός φακός στερεώνεται στο κεφάλι με έναν ρυθμιζόμενο ιμάντα. Η μεγέθυνση είναι από 1.5x έως 8x (οι φακοί μπορούν να συνδυαστούν).

Οι εναλλάξιμοι φακοί είναι φτιαγμένοι από πλαστικό και δίνουν εικόνα υψηλής ποιότητας και υψηλού κοντράστ. Μπορείτε να αλλάξετε το ζεύγος των φακών ανάλογα με τη δουλειά που κάνετε. Το πακέτο περιλαμβάνει φακό με μεγέθυνση 1x για εργασία που χρειάζεστε προστασία των ματιών σας. Ο ενσωματωμένος φωτισμός επιτρέπει τη χρήση αυτού του μεγεθυντικού φακού ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό ή σε πλήρη σκοτάδι. Αποτελείται από λαμπερά φώτα LED που τροφοδοτούνται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Φωτίζουν ομοιόμορφα την επιφάνεια εργασίας. Οι γωνίες φακού και φωτός είναι ρυθμιζόμενες. Αν δεν χρειάζεται να μελετήσετε την επιφάνεια εργασίας κάτω από τη μεγέθυνση, σηκώνετε τον φακό. Αυτό επιτρέπει την εκτίμηση της εργασίας με γυμνό μάτι.

Επιπλέον Πληροφορίες

Διάμετρος φακού: 100x43mm (5 φακοί)
Μεγέθυνση : 1x/1.5x/2x/2.5x/3.5x (οι φακοί μπορούν να συνδυαστούν)
Διάμετρος μικρού φακού: 30mm
Μεγέθυνση μικρού φακού: 8x
Υλικό φακού: Οπτικό πλαστικό
Υλικό σώματος: Πλαστικό
Υλικό λαβής: Πλαστικό
Φωτισμός: LED
Τροφοδοσία: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3.7V 300mAh
Φόρτιση μπαταρίας: αφαιρέστε τη μονάδα φωτισμού από την κάσκα και συνδέστε το καλώδιο USB στη θύρα USB του υπολογιστή ή του φορτιστή σας 

Χρήση: Προϊόν γενικής χρήσης.
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.
Εφαρμογές: Επιδιόρθωση ρολογιών & κοσμημάτων, ραπτική, διάβασμα
Σχεδίαση: Μεγεθυντικός φακός κεφαλής, γυαλιά
Μέγεθος πακέτου (ΜxΠxΥ): 33×24×7 cm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.