ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR H3 1.2x-3.5x LED Zoom

LEVENHUK

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR H3 1.2x-3.5x LED

# LEV-69670

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο μεγεθυντικός φακός - κάσκα κεφαλής Levenhuk Zeno Vizor H3 έρχεται με εναλλάξιμους φακούς.

Άμεσα διαθέσιμο
24,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR H3 1.2x-3.5x LED 

Ο μεγεθυντικός φακός - κάσκα κεφαλής Levenhuk Zeno Vizor H3 έρχεται με εναλλάξιμους φακούς. Οι φακοί διαθέτουν δυνατότητες μεγέθυνσης 1,2x-3,5x. Όταν χρειάζεστε μεγαλύτερη μεγέθυνση, οι φακοί μπορούν να συνδυαστούν σε ζεύγη. Ο μεγεθυντικός φακός διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό LED που παρέχει αρκετή φωτεινότητα για να φωτίζει την περιοχή εργασίας ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.

Είναι πολύ βολικός για επαγγελματική ή οικιακή εργασία με μικρά αντικείμενα. Τοποθετείται στο κεφάλι με λουρί ρυθμιζόμενου μήκους, αφήνοντας τα χέρια σας ελεύθερα. Μπορείτε να κάνετε κεντήματα, να εξετάσετε μηχανισμούς ρολογιών, να συγκολλήσετε πίνακες κυκλωμάτων ή να εργαστείτε με τρισδιάστατα μοντέλα.

Όλοι οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από ποιοτικό πλαστικό. Δεν παραμορφώνουν τα χρώματα ή τα σχήματα, επιτρέποντάς σας να δείτε καθαρά τα αντικείμενα. Ο φωτισμός LED τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες AAA (περιλαμβάνονται).

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 520

Επιπλέον Πληροφορίες

Διάμετρος φακού (διαστάσεις): 87x30 (2 τεμ.)
Μεγέθυνση: 1.2x/1.8x/2.5x/3.5x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Υλικό κατασκευής: Πλαστικό
Φωτισμός : 2 λευκά LED
Τροφοδοσία: 2 μπαταρίες ΑΑΑ (περιλαμβάνονται)
Μέγεθος πακέτου: 26.7x20.4x6.4 εκ

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.