ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR H2 1.5x-8x LED Zoom

LEVENHUK

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR H2 1.5x-8x LED

# LEV-69669

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο μεγεθυντικός φακός - κάσκα κεφαλής Levenhuk Zeno Vizor H2 αφήνει τα χέρια σας ελεύθερα και σας βοηθά να κάνετε οποιαδήποτε εργασία με μικρά αντικείμενα.

Άμεσα διαθέσιμο
14,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΣΚΑ ZENO VIZOR H2 1.5x-8x LED 

Ο μεγεθυντικός φακός - κάσκα κεφαλής Levenhuk Zeno Vizor H2 αφήνει τα χέρια σας ελεύθερα και σας βοηθά να κάνετε οποιαδήποτε εργασία με μικρά αντικείμενα. Είναι εξοπλισμένος με φωτισμό LED και πρόσθετους φακούς διαφορετικής μεγέθυνσης. Η μεγέθυνση κυμαίνεται από 1,5x έως 8x.

Η κάσκα στερεώνεται στο κεφάλι σας χρησιμοποιώντας ένα ειδικό λουρί με ρυθμιζόμενο μήκος. Ο μεγεθυντικός φακός είναι εξοπλισμένος με φώτα LED για να φωτίζει την περιοχή εργασίας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να την απενεργοποιήσετε τον φωτισμό όταν το επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας το διακόπτη στο σώμα του μεγεθυντικού φακού.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις τέσσερις διαθέσιμες σταθερές μεγεθύνσεις για να εργαστείτε. Αυξήστε εύκολα τη μεγέθυνση προσθέτοντας ένα φακό στον κύριο φακό ή περιστρέφοντας τον περιστρεφόμενο φακό για το δεξί μάτι. Όλα τα οπτικά είναι κατασκευασμένα από ειδικό πλαστικό και παρέχουν μια καθαρή εικόνα σε όλο το οπτικό σας πεδίο.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 282

Επιπλέον Πληροφορίες

Διάμετρος φακού (διαστάσεις): 87x30 (2 τεμ.)
Μεγέθυνση: 1.5x/3x/6.5x/8x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Υλικό κατασκευής: Πλαστικό
Φωτισμός: 2 λευκά LED
Τροφοδοσία: 2 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)
Μέγεθος πακέτου: 26.7x20.4x6.4 εκ

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.