ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G4 10x-25x Zoom

LEVENHUK

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G4 10x-25x

# LEV-70432

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Τα μεγεθυντικά γυαλιά Levenhuk Zeno Vizor G4 είναι ιδανικά για επαγγελματίες που εργάζονται με μικρά αντικείμενα και χρειάζονται ένα εργαλείο με μεγάλη μεγεθυντική ισχύ.

Άμεσα διαθέσιμο
29,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G4 10x-25x

Τα μεγεθυντικά γυαλιά Levenhuk Zeno Vizor G4 είναι ιδανικά για επαγγελματίες που εργάζονται με μικρά αντικείμενα και χρειάζονται ένα εργαλείο με μεγάλη μεγεθυντική ισχύ. Αυτοί οι μεγεθυντικοί φακοί είναι εξαιρετικοί για εξέταση κοσμημάτων ή επισκευή ρολογιών. Αυτό το εύχρηστο εργαλείο διαθέτει φωτισμό LED, εναλλάξιμους φακούς και ένα άνετο πλαίσιο γυαλιών.

Οι φακοί βρίσκονται κοντά στα μάτια και αυτό βοηθά στην αποφυγή του επιπλέον φωτός από την άκρη. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ή και τους δύο φακούς. Ο φωτισμός LED είναι χρήσιμος σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τόσο οι δεξιοί όσο και οι αριστεροί φακοί έχουν ενσωματωμένα LED και μπορείτε να κατευθύνετε το φως τους ακριβώς στο αντικείμενο της μελέτης.

Υπάρχουν 4 σετ εναλλάξιμων φακών στο κιτ (10x, 15x, 20x ή 25x). Για να αλλάξετε τη μεγέθυνση, απλά τοποθετήστε ένα άλλο ζεύγος φακών.

Επιπλέον Πληροφορίες

Διάμετρος φακού (διαστάσεις): 21mm (8 φακοί σε 4 σετ)
Μεγέθυνση: 10x/15x/20x/25x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Τροφοδοσία: 6 μπαταρίες LR1130 (περιλαμβάνονται)
Φωτισμός: 2 λευκά LED
Μέγεθος πακέτου: 18.5×20.5×7 εκ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.