ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G3 1x-3.5x Zoom

LEVENHUK

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G3 1x-3.5x

# LEV-69673

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Πέντε βήματα μεγέθυνσης από 1x έως 3.5x, ενσωματωμένο φωτισμό LED και η δυνατότητα εύκολης αλλαγής των γυαλιών σε μεγεθυντικό φακό, όλα αυτά είναι ο μεγεθυντικός φακός γυαλιά Levenhuk Zeno Vizor G3.

Άμεσα διαθέσιμο
19,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G3 1x-3.5x  

Πέντε βήματα μεγέθυνσης από 1x έως 3.5x, ενσωματωμένο φωτισμό LED και η δυνατότητα εύκολης αλλαγής των γυαλιών σε μεγεθυντικό φακό, όλα αυτά είναι ο μεγεθυντικός φακός γυαλιά Levenhuk Zeno Vizor G3. Με αυτά τα γυαλιά μπορείτε πάντα να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα ενώ κάνετε εργασία ακριβείας. 

Τα μεγεθυντικά γυαλιά Levenhuk Zeno Vizor G3 διαθέτουν εναλλάξιμους φακούς κατασκευασμένους από πλαστικό. Το επίπεδο διαφάνειας και πυκνότητας αυτού του οπτικού υλικού δεν είναι καθόλου κατώτερο από το γυαλί, ενώ η αντοχή του σε ζημιές είναι πολύ υψηλότερη. Οι φακοί μπορούν να συνδεθούν στο πλαίσιο, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε τη μεγέθυνση. Μπορείτε να τα φορέσετε με δύο τρόπους, με το κλασικό πλαίσιο που καθιστά δυνατή τη χρήση του μεγεθυντικού φακού ως συνηθισμένα γυαλιά ή με ένα ρυθμιζόμενο ελαστικό ιμάντα γύρω από το μέτωπό σας. Μπορείτε εύκολα να τα αλλάξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας εκείνη τη στιγμή. 

Ο μεγεθυντικός φακός διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό LED, ο οποίος λειτουργεί με μπαταρίες (περιλαμβάνονται στο κιτ). Ο φωτισμός παρέχει επαρκές φως και σας επιτρέπει να φωτίσετε με ακρίβεια το παρατηρούμενο αντικείμενο.

Επιπλέον Πληροφορίες

Διάμετρος φακού (διαστάσεις): 84x28mm (5 φακοί)
Μεγέθυνση: 1x/1.5x/2x/2.5x/3.5x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Τροφοδοσία: 3 μπαταρίες LR1130 (περιλαμβάνονται)
Φωτισμός: 2 λευκά LED
Μέγεθος πακέτου: 22.5×17.5×4.7 εκ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.