ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G2 20x Zoom

LEVENHUK

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G2 20x

# LEV-69672

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτοί οι μεγεθυντικοί φακοί φοριούνται με τον ίδιο τρόπο όπως τα κανονικά γυαλιά, πράγμα που επιτρέπει παρατεταμένη εργασία χωρίς δυσφορία. 

Άμεσα διαθέσιμο
19,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G2 20x

  

Τα μεγεθυντικά γυαλιά Levenhuk Zeno Vizor G2 έχουν σχεδιαστεί για εργασίες υψηλής ακρίβειας. Αυτοί οι μεγεθυντικοί φακοί φοριούνται με τον ίδιο τρόπο όπως τα κανονικά γυαλιά, πράγμα που επιτρέπει παρατεταμένη εργασία χωρίς δυσφορία. 

Τα Levenhuk Zeno Vizor G2 διαθέτουν δύο ανεξάρτητους φακούς με μεγέθυνση 20x έκαστο. Η απόσταση μεταξύ των φακών μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί. Εάν είναι απαραίτητο, ένας ή και οι δύο φακοί μπορούν να μετακινηθούν κατά μήκος, ώστε να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη δουλειά σας χωρίς μεγέθυνση. Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από ποιοτικό πλαστικό, υλικό που δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερο από το γυαλί όσον αφορά την καθαρότητα και τη διαφάνεια. Ταυτόχρονα, όσον αφορά την αντοχή, το πλαστικό είναι ανώτερο από το γυαλί.

 Κάθε ένας από τους δύο φακούς διαθέτει μεμονωμένες πηγές φωτισμού LED. Ο φωτισμός είναι αρκετά φωτεινός ώστε να επιτρέπει την εργασία σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό. Οι μπαταρίες για τροφοδοσία φωτισμού περιλαμβάνονται στο κιτ με τα γυαλιά.

Επιπλέον Πληροφορίες

Διάμετρος φακού (διαστάσεις): 15mm (2 φακοί)
Μεγέθυνση: 20x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Μέγεθος πακέτου: 15.5×5×5 εκ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.