MAXBRIGHT BINOCULAR VIEWER Zoom

BAADER PLANETARIUM

MAXBRIGHT BINOCULAR VIEWER

# BA-2456450A

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η χρήση και των δύο ματιών βοηθά στο να αντισταθμιστεί η αίσθηση της ασταθούς εικόνας και του αστιγματισμού, μειώνοντας ουσιαστικά τον οπτικό θόρυβο. Αυτά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά όχι μόνο στην πλανητική αλλά και στην παρατήρηση του βαθέως ουρανού. Αν δοκιμάσετε παρατήρηση με τα δύο μάτια, δεν θα θελήσετε ποτέ πια να επιστρέψετε στην παρατήρηση με ένα μάτι.
Διαθέσιμο
225,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Διοφθάλμιο Maxbright
(με θήκη αλουμινίου και nosepiece 1.1/4" ή 2")


 
Διάφορα προαιρετικά αξεσουάρ για το διοφθάλμιο Maxbright

 

Η χρήση και των δύο ματιών βοηθά στο να αντισταθμιστεί η αίσθηση της ασταθούς εικόνας  και του αστιγματισμού, μειώνοντας ουσιαστικά τον οπτικό θόρυβο. Αυτά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά όχι μόνο στην πλανητική αλλά και στην παρατήρηση του βαθέως ουρανού. Αν δοκιμάσετε παρατήρηση με τα δύο μάτια, δεν θα θελήσετε ποτέ πια να επιστρέψετε στην παρατήρηση με ένα μάτι.

Με πάνω από 20 έτη εμπειρίας στα διοφθάλμια, η Baader Planetarium είναι ο παγκόσμιος εμπειρογνώμονας στον σχεδιασμό και την παραγωγή υψηλής ποιότητας αστρονομικών διοφθαλμίων. Το προϊόν «ναυαρχίδα» της εταιρίας, το  Mark V Giant Binoviewer, έχει αποδειχθεί ότι είναι το καλύτερο, χωρίς κανένα συμβιβασμό, διοφθάλμιο που έχει κατασκευαστεί ποτέ για αστρονομία. Τώρα η Baader έχει πάρει αυτήν την τεχνογνωσία και την έχει συνδυάσει με μια χαμηλού κόστους κινέζικη κατασκευή προκειμένου να μειωθεί κατά πολύ η τιμή σε ένα αληθινά υψηλής ποιότητας αστρονομικό διοφθάλμιο. 

Το  Baader Maxbright  δεν είναι μόνο μια αισθητική παραλλαγή του ίδιου κινεζικού διοφθαλμίου το οποίο οι άλλοι κατασκευαστές πωλούν βάζοντας μια αυτοκόλλητη στάμπα αυτόν τον καιρό. Η Baader Planetarium έχει δουλέψει  εκτενώς με τον δικό της ανεξάρτητο συνεργάτη  στην Κίνα για να επανασχεδιάσει τα κρίσιμα στοιχεία του διοφθαλμίου, καθώς επίσης και για να εκπαιδεύσει και να προσαρμόσει την συναρμολόγηση των οπτικών μερών  και τις διαδικασίες του ποιοτικού ελέγχου στα γερμανικά τους πρότυπα. Το αποτέλεσμα μπορεί να κοστίσει μερικά δολλάρια περισσότερο από τους κλώνους, αλλά η  πρόσθετη ποιότητα, η απόδοση, και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αξίζουν αυτό το έξτρα κόστος. Σε συγκριτικά τεστ που έγιναν στην παρατήρηση του Άρη βρέθηκε η απόδοση του Maxbright να είναι παραπλήσια με αυτή του θαυμάσιου διοφθάλμιου Mark V. 

Ευθυγράμμιση ακριβείας. Προκειμένου να συγχωνευθούν οι εικόνες σε υψηλές μεγεθύνσεις, οι οπτικές κεντρικές γραμμές των δύο ακτίνων φωτός θα πρέπει να κρατηθούν ακριβώς κεντροθετημένες και τακτοποιημένες σε σχέση με τα προσοφθάλμια και τα μάτια του χρήστη. Αυτό απαιτεί την πολύ ακριβή γωνιακή ευθυγράμμιση και την ευθυγράμμιση θέσης όλων των οπτικών και μηχανικών στοιχείων του διοφθαλμίου. Αυτές οι ευαίσθητες ευθυγραμμίσεις πρέπει να διατηρηθούν κατά τη διάρκεια της ζωής του διοφθαλμίου, ακόμα και μετά από τον τραχύ χειρισμό κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Για να πετύχει  αυτήν την κρίσιμη εργοστασιακή ευθυγράμμιση σε κάθε ένα διοφθάλμιο, η Baader έχει ενσωματώσει μερικές βασικές βελτιώσεις.

• Νέα μεταλλικά καλούπια, πατέντα της  Baader, που έχουν επανασχεδιασμένες τις θέσεις των  πρισμάτων, γίνονται με την ίδια ακρίβεια όπως το διοφθάλμιο Mark V.

• Πλευρικά ρυθμιζόμενες θέσεις εισαγωγής των προσοφθαλμίων (με τη ρύθμιση διόπτρας και πολλαπλές  βίδες σφιγκτήρων). Αντίθετα με τους κινέζικους διοφθάλμιους κλώνους (αντίγραφα), οι θέσεις  εισαγωγής των προσοφθαλμίων του Maxbright μπορούν να ευθυγραμμιστούν. Αυτό είναι ένα απαραίτητο στοιχείο, δηλαδή,  το να μπορείς να ευθυγραμμίσεις πλήρως όλα τα διοφθάλμια, έτσι ώστε να είσαι σε θέση να δουλέψεις σε υψηλές μεγεθύνσεις. Μπορούν ακόμη  να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν στο μέλλον με υψηλής ακρίβειας προσαρμοστές Clicklock της Baader (μελλοντική διαθεσιμότητα).

• Πλήρως  πολυ-επιστρωμένα σε όλες τις επιφάνειες αέρος-γυαλιού. Οι άριστες πολυ-επιστρώσεις του διοφθαλμίου Maxbright απιδίδουν εικόνα με μεγάλη λαμπρότητα και αντίθεση. 

• Πρόσθιο άνοιγμα διαμέτρου 23mm. Άριστη λαμπρότητα για όλα τα προσοφθάλμια 1,25 ιντσών - ακόμη και για μεγάλης εστιακής απόστασης προσοφθάλμια ευρέως πεδίου. Στις δοκιμές μας με ένα TeleVue 24mm Panoptic ( 68 μοίρες πεδίο) και το πολύ γρήγορο Takahashi Sky 90 (f/5.6),  υπήρξε  μόνο ένα μικρό ποσό βινιεταρίσματος  ορατό μόλις μέσα στις άκρες του field stop του προσοφθαλμίου. Όταν δοκιμάστηκε με ένα 21mm και 28mm Pentax XL, το πεδίο ήταν καλά φωτισμένο παντού μέχρι τις άκρες των field stop.

• Πολυμορφικότητα T-2.  Το περιστρεφόμενο οδοντωτό μπροστινό δαχτυλίδι (Τ-ring) επιτρέπει στο διοφθάλμιο Maxbright να ταιριάζει σε όλες τις  υπάρχουσες μάρκες τηλεσκοπίων με το πιο μικρό δυνατό μήκος. Το Maxbright περιλαμβάνει ένα αποσπώμενο nosepiece 1,25 " ή 2" που ταιριάζει σε οποιοδήποτε τηλεσκόπιο, αλλά μπορεί επίσης να προσαρμοστεί για να συνδεθεί με ένα πλήθος εξαρτημάτων και τηλεσκοπίων άμεσα μέσω της χρήσης του Astro T-2 System. Μέσω αυτού του συστήματος το Maxbright μπορεί να συνδεθεί άμεσα με οποιοδήποτε άλλο σπείρωμα, όπως είναι τα: Vixen/Takahashi (M43x1, M36.4), Pentax (M43x0.75), Intes (M42x1), SCTs (2"x24tpi), AP (2,7"), Zeiss (M44), κ.λπ.

Κάθε διοφθάλμιο Maxbright έρχεται με μια μεταλλική θήκη γεμισμένη με αφρώδες υλικό και ένα Nosepiece ακρίβειας (1,25 " ή 2") και τα δύο με σπειρώματα για την τοποθέτηση φίλτρων.

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.