MARK V BINOCULAR VIEWER Zoom

BAADER PLANETARIUM

MARK V BINOCULAR VIEWER

# BA-2456410

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Απολαύστε την παρατήρηση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Τα στερεοσκοπικά διοφθάλμια σας δίνουν τη δυνατότητα για ταυτόχρονη παρατήρηση και με τα δύο μάτια. Το αποτέλεσμα: μια φανταστική τρισδιάστατη αίσθηση σε πολλά από τα ουράνια αντικείμενα.
Διαθέσιμο
1.256,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Διοφθάλμιο Mark V από την Baader Planetarium
 

Απολαύστε την παρατήρηση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Τα στερεοσκοπικά διοφθάλμια σας δίνουν τη δυνατότητα για ταυτόχρονη παρατήρηση και με τα δύο μάτια. Το αποτέλεσμα: μια φανταστική τρισδιάστατη αίσθηση σε πολλά από τα ουράνια αντικείμενα.

Το διοφθάλμιο Mark V είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης, αρχικά από την Carl Zeiss Jena και κατόπιν από την Baader Planetarium. Συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά για να προσφέρει απαράμιλλη παρατηρησιακή εμπειρία – οπτική ποιότητα, επιστρώσεις υψηλής οπτικής διαπερατότητας και ρύθμιση διοπτρίας για ανεξάρτητη εστίαση σε κάθε μάτι.

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Σφιγκτήρες προσοφθαλμίων ClickLock
Ο μηχανισμός ClickLock κρατάει σφιχτά το προσοφθάλμιό σας με επαφή 3 σημείων, που κεντράρει με ακρίβεια το προσοφθάλμιο. Τοποθετήστε το προσοφθάλμιο και «κλειδώστε» το με μια μικρή στροφή (μόνο ένα πέμπτο μιας πλήρους περιστροφής) του εξωτερικού δακτυλίου ακινητοποίησης. Ο σφιγκτήρας εφαρμόζει ομαλή και ομοιόμορφη πίεση για να ακινητοποιήσει το προσοφθάλμιο.
 
Ρύθμιση διοπτρίας
Τώρα μπορείτε να πετύχετε τέλεια εστίαση για κάθε μάτι, χάρη στο βελούδινο κολάρο μικροεστίασης, που δίνει διαδρομή εστίασης 8 mm.
 
Διηλεκτρική επίστρωση των πρισμάτων
Αυξάνει τη διαπερατότητα κατά 8,9% σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα ώστε ο δείκτης διάθλασης των επιστρώσεων να είναι ίσος με τον δείκτη διάθλασης των πρισμάτων. Η μέγιστη διαπερατότητα είναι στα 510
nm – ακριβώς εκεί όπου το προσαρμοσμένο στο σκοτάδι μάτι έχει τη μέγιστη ευαισθησία. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη νυχτερινή όραση.
 
Ρύθμιση Απόστασης Προσοφθαλμίων
Δεν επηρεάζει την εστίαση. Η απόσταση ανάμεσα στα προσοφθάλμια ρυθμίζεται από 55 mm έως 75 mm.
 
Αποσπώμενο Οπτικό Στοιχείο Διόρθωσης 1,25x
Διορθώνει το μικρό χρωματικό σφάλμα και την σφαιρική εκτροπή που είναι φυσικό εισάγονται από ένα πρίσμα διάσπασης δέσμης στον οπτικό δρόμο όλων των διοφθαλμίων. Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ευρέως πεδίου και χαμηλής μεγέθυνσης θεάσεις αντικειμένων του βαθέως ουρανού, καθώς και υψηλές μεγεθύνσεις. Αυτό το στοιχείο (γνωστό και ως
Glasspath Compensator) έχει σχεδιαστεί από τον RolandChristen της Astro-Physics και είναι απαραίτητο για τηλεσκόπια με γρήγορους εστιακούς λόγους. Η BaaderPlanetarium ήταν η πρώτη που το χρησιμοποίησε σε διοφθάλμιο. Διατίθενται επίσης Διορθωτές 1,7x και 2,6x.


Οπτική διάμετρος: 2,8 cm στην είσοδο του πρίσματος χωρίς τον διορθωτή και 2,44 cm με τον διορθωτή.

Βάρος:
1020 gr με το διαγώνιο πρίσμα και με το nosepiece 2″.

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.