MARK V BINOCULAR VIEWER

MARK V BINOCULAR VIEWER

MARK V BINOCULAR VIEWER

Απολαύστε την παρατήρηση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Τα στερεοσκοπικά διοφθάλμια σας δίνουν τη δυνατότητα για ταυτόχρονη παρατήρηση και με τα δύο μάτια. Το αποτέλεσμα: μια φανταστική τρισδιάστατη αίσθηση σε πολλά από τα ουράνια αντικείμενα.
1.256,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2456410
Διοφθάλμιο Mark V από την Baader Planetarium
 

Απολαύστε την παρατήρηση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Τα στερεοσκοπικά διοφθάλμια σας δίνουν τη δυνατότητα για ταυτόχρονη παρατήρηση και με τα δύο μάτια. Το αποτέλεσμα: μια φανταστική τρισδιάστατη αίσθηση σε πολλά από τα ουράνια αντικείμενα.

Το διοφθάλμιο Mark V είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης, αρχικά από την Carl Zeiss Jena και κατόπιν από την Baader Planetarium. Συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά για να προσφέρει απαράμιλλη παρατηρησιακή εμπειρία – οπτική ποιότητα, επιστρώσεις υψηλής οπτικής διαπερατότητας και ρύθμιση διοπτρίας για ανεξάρτητη εστίαση σε κάθε μάτι.

 
Περισσότερες Πληροφορίες
Barcode BA-2456410
Σφιγκτήρες προσοφθαλμίων ClickLock
Ο μηχανισμός ClickLock κρατάει σφιχτά το προσοφθάλμιό σας με επαφή 3 σημείων, που κεντράρει με ακρίβεια το προσοφθάλμιο. Τοποθετήστε το προσοφθάλμιο και «κλειδώστε» το με μια μικρή στροφή (μόνο ένα πέμπτο μιας πλήρους περιστροφής) του εξωτερικού δακτυλίου ακινητοποίησης. Ο σφιγκτήρας εφαρμόζει ομαλή και ομοιόμορφη πίεση για να ακινητοποιήσει το προσοφθάλμιο.
 
Ρύθμιση διοπτρίας
Τώρα μπορείτε να πετύχετε τέλεια εστίαση για κάθε μάτι, χάρη στο βελούδινο κολάρο μικροεστίασης, που δίνει διαδρομή εστίασης 8 mm.
 
Διηλεκτρική επίστρωση των πρισμάτων
Αυξάνει τη διαπερατότητα κατά 8,9% σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα ώστε ο δείκτης διάθλασης των επιστρώσεων να είναι ίσος με τον δείκτη διάθλασης των πρισμάτων. Η μέγιστη διαπερατότητα είναι στα 510
nm – ακριβώς εκεί όπου το προσαρμοσμένο στο σκοτάδι μάτι έχει τη μέγιστη ευαισθησία. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη νυχτερινή όραση.
 
Ρύθμιση Απόστασης Προσοφθαλμίων
Δεν επηρεάζει την εστίαση. Η απόσταση ανάμεσα στα προσοφθάλμια ρυθμίζεται από 55 mm έως 75 mm.
 
Αποσπώμενο Οπτικό Στοιχείο Διόρθωσης 1,25x
Διορθώνει το μικρό χρωματικό σφάλμα και την σφαιρική εκτροπή που είναι φυσικό εισάγονται από ένα πρίσμα διάσπασης δέσμης στον οπτικό δρόμο όλων των διοφθαλμίων. Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ευρέως πεδίου και χαμηλής μεγέθυνσης θεάσεις αντικειμένων του βαθέως ουρανού, καθώς και υψηλές μεγεθύνσεις. Αυτό το στοιχείο (γνωστό και ως
Glasspath Compensator) έχει σχεδιαστεί από τον RolandChristen της Astro-Physics και είναι απαραίτητο για τηλεσκόπια με γρήγορους εστιακούς λόγους. Η BaaderPlanetarium ήταν η πρώτη που το χρησιμοποίησε σε διοφθάλμιο. Διατίθενται επίσης Διορθωτές 1,7x και 2,6x.


Οπτική διάμετρος: 2,8 cm στην είσοδο του πρίσματος χωρίς τον διορθωτή και 2,44 cm με τον διορθωτή.

Βάρος:
1020 gr με το διαγώνιο πρίσμα και με το nosepiece 2″.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: