ΜΑΛΑΚΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΕΣ SCHMIDT-CASSEGRAIN Ø 235, 250, 280mm Zoom

GEOPTIK

ΜΑΛΑΚΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΕΣ SCHMIDT-CASSEGRAIN Ø 235, 250, 280mm

# GE-30A037

Οι θήκες της Geoptik είναι οι πλέον κατάλληλες τόσο για τη μεταφορά όσο και για την προστασία του τηλεσκοπίου σας. Εάν είναι αναγκαία η συχνή μεταφορά του τηλεσκοπίου, συνιστούμε τη χρήση θήκης τουλάχιστον για τον οπτικό σωλήνα.

Άμεσα διαθέσιμο
164,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΑΛΑΚΗ ΘΗΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΕΣ SCHMIDT-CASSEGRAIN
ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 235, 250, 280 mm

Οι θήκες της Geoptik είναι οι πλέον κατάλληλες τόσο για τη μεταφορά όσο και για την προστασία του τηλεσκοπίου σας. Εάν είναι αναγκαία η συχνή μεταφορά του τηλεσκοπίου, συνιστούμε τη χρήση θήκης τουλάχιστον για τον οπτικό σωλήνα.
Οι περισσότερες θήκες Geoptik έχουν ιμάντα για μεταφορά στην πλάτη ενώ διαθέτουν εσωτερικά, μικρότερα διαμερίσματα  για αποθήκευση εξαρτημάτων όπως ερευνητής, προσοφθάλμια και άλλα. Μάλιστα τα διαμερίσματα αυτά είναι αυτόνομα για την προστασία τόσο των εξαρτημάτων όσο και του οπτικού σωλήνα. Η αφρώδης, ελαστική επένδυση προστατεύει το εσωτερικό από μηχανικά χτυπήματα, ενώ η εξωτερική nylon επένδυση προστατεύει από την υγρασία και την ελαφριά βροχή. 

Η συγκεκριμένη θήκη δέχεται οπτικούς σωλήνες Schmidt-Cassegrain διαμέτρου 9 ¼’’, 10’’ και 11’’ και πολλούς, μικρότερης διαμέτρου, Maksutov.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 1800

Επιπλέον Πληροφορίες

Ελάχιστη διάμετρος αντικ.: 34cm
Μέγιστη διάμετρος αντικ.: 38cm
Μήκος: 62cm + 7cm
Τύπος κλεισίματος: με δύο φερμουάρ

Αξιολογήσεις

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣReview by ΛΑΚΗΣ
Βαθμολογία
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ

SCHMIDT-CASSEGRAIN Ø 235, 250, 280mm (Αναρτήθηκε στις 01/12/2017)

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.