ΜΑΛΑΚΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΕΥΤΩΝΕΙΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ Ø 200mm/F4 (μήκους έως 800mm) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΔΕΣ HEAVY DUTY Zoom

GEOPTIK

ΜΑΛΑΚΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΕΥΤΩΝΕΙΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ Ø 200mm/F4 (μήκους έως 800mm) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΔΕΣ HEAVY DUTY

# GE-30A043

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Οι θήκες της Geoptik είναι οι πλέον κατάλληλες τόσο για τη μεταφορά όσο και για την προστασία του τηλεσκοπίου σας. Εάν είναι αναγκαία η συχνή μεταφορά του τηλεσκοπίου, συνιστούμε τη χρήση θήκης τουλάχιστον για τον οπτικό σωλήνα.
Άμεσα διαθέσιμο
94,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


ΜΑΛΑΚΗ ΘΗΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΕΥΤΩΝΕΙΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 200mm, f/4 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΔΕΣ HEAVY DUTY


Οι θήκες της Geoptik είναι οι πλέον κατάλληλες τόσο για τη μεταφορά όσο και για την προστασία του τηλεσκοπίου σας.  Εάν είναι αναγκαία η συχνή μεταφορά του τηλεσκοπίου, συνιστούμε τη χρήση θήκης τουλάχιστον για τον οπτικό σωλήνα.
Οι περισσότερες θήκες Geoptik έχουν ιμάντα για μεταφορά στην πλάτη ενώ διαθέτουν εσωτερικά, μικρότερα διαμερίσματα  για αποθήκευση εξαρτημάτων όπως ερευνητής, προσοφθάλμια και άλλα. Μάλιστα τα διαμερίσματα αυτά είναι αυτόνομα για την προστασία τόσο των εξαρτημάτων όσο και του οπτικού σωλήνα. Η αφρώδης, ελαστική επένδυση προστατεύει το εσωτερικό από μηχανικά χτυπήματα, ενώ η εξωτερική nylon επένδυση προστατεύει από την υγρασία και την ελαφριά βροχή. 
   
Η συγκεκριμένη θήκη δέχεται νευτώνειους σωλήνες διαμέτρου 200mm (8’’) και εστιακής απόστασης έως 800mm καθώς και τρίποδες heavy duty ( CPC 8", 9,25", 11" και άλλους).

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 2000

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις:
  • Μήκος: 850 mm
  • Πλάτος: 250 mm
  • Ύψος: 300 mm

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.