ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ SUPERMAG MAXI ΝΕΟΝ 92 Zoom

SUPERMAG

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ SUPERMAG MAXI ΝΕΟΝ 92

# EPD-SX202500084

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Πρόκειται για ένα καινοτόμο, δημιουργικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους που εξάπτει τη φαντασία σε ελεύθερες μαγνητικές κατασκευές.
Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 49,00 €

Τιμή προσφοράς: 39,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ SUPERMAG MAXI ΝΕΟΝ 92

Πρόκειται για ένα καινοτόμο, δημιουργικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους που εξάπτει τη φαντασία σε ελεύθερες μαγνητικές κατασκευές. Αποτελείται συνολικά από 92 μαγνητικές πολύχρωμες ράβδους (δύο μεγεθών) και μη-μαγνητικές σφαίρες. Δημιουργήστε τα δικά σας σχέδια ή τα σχέδια που απεικονίζoνται στη συσκευασία του σετ.

Επιπλέον Πληροφορίες

Ηλικίες: 6+
Τεμάχια: 92

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.