ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ SUPERMAG GO-KART DRIVER Zoom

SUPERMAG

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ SUPERMAG GO-KART DRIVER

# EPD-SC202500339

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Με αυτό το σετ μαγνητών της Plastwood μπορείτε να κατασκευάσετε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και τον οδηγό του με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 18,00 €

Τιμή προσφοράς: 14,40 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ SUPERMAG GO-KART DRIVER

Ποιός είπε πως χρειάζονται εργαλεία για την κατασκευή ενός αυτοκινήτου; Με αυτό το σετ μαγνητών της Plastwood μπορείτε να κατασκευάσετε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και τον οδηγό του με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Ενώστε και χωρίστε τις μαγνητικές ράβδους και τις σφαίρες και δημιουργήστε μοναδικές κατασκευές! Το πακέτο περιλαμβάνει συνολικά 63 πολύχρωμα κομμάτια και τροχούς για ατέλειωτες ώρες δημιουργίας.

Επιπλέον Πληροφορίες

Ηλικίες: 6+

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.