ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ SUPERMAG 3D T-REX Zoom

SUPERMAG

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ SUPERMAG 3D T-REX

# EPD-SX202500080

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ξεκινάνε οι μαγνητικές κατασκευές, ξεκινάει το παιχνίδι!

Διαθέσιμο
35,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ SUPERMAG 3D T-REX

 

Το σετ μαγνητών της Supermag 3D Tyrannosaurus είναι ένα παιχνίδι μαγνητικών κατασκευών, για παιδιά 5 ετών και άνω που κατασκευάζονται στην Ιταλία. Με τις μαγνητικές ράβδους, τις σιδερένιες μπίλιες και τα πολύχρωμα ένθετα κομμάτια, τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν πολυμορφικά και ταυτόχρονα απλά μοντέλα ενός δεινοσαύρου, και όλα αυτά σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Τα μαγνητικά κομμάτια είναι πολύ εύκολο να συναρμολογηθούν, οξύνοντας τη φαντασία των παιδιών. Οι δομές είναι πολύ σταθερές και συμπαγείς, αλλά είναι πολύ εύκολο να ξεκολλήσουν και να ανοικοδομηθούν, εξασφαλίζοντας ώρες δημιουργικού παιχνιδιού.

 

Άραγε τι θα συμβεί αν συνδυάσεις πολλά πακέτα Supermag 3D και πόσο φαντασία μπορείς να βάλεις στις κατασκευές! Ξεκινάνε οι μαγνητικές κατασκευές, ξεκινάει το παιχνίδι!

Επιπλέον Πληροφορίες

Ηλικίες: 5+
Τεμάχια: 40

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.