ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - PRO PANELS 125 pcs Zoom

GEOMAG

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - PRO PANELS 125 pcs

# HPL-GEOM893

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το σετ κατασκευών Geomag Pro Metal διεγείρει τη δημιουργικότητα και την λογική σκέψη. Η ποικιλία των σχημάτων και των μετασχηματισμών τους επιτρέπει να ανανεώνουν τις δομές τους συνεχώς. Τα Geomag Pro Panels περιλαμβάνουν μαγνητικές ράβδους, σφαίρες από χάλυβα και panels (γεωμετρικά σχήματα) σε διάφορα χρώματα!

Άμεσα διαθέσιμο
49,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - PRO PANELS 125 pcs

Το σετ κατασκευών Geomag Pro Metal διεγείρει τη δημιουργικότητα και την λογική σκέψη. Η ποικιλία των σχημάτων και των μετασχηματισμών τους επιτρέπει να ανανεώνουν τις δομές τους συνεχώς. Τα Geomag Pro Panels περιλαμβάνουν μαγνητικές ράβδους, σφαίρες από χάλυβα και panels (γεωμετρικά σχήματα) σε διάφορα χρώματα!

Ένας τεράστιος αριθμός γεωμετρικών σχημάτων και μοντέλων κάθε είδους μπορεί να κατασκευαστεί.

Τα Geomag μπορούν επίσης να γίνουν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια, παροτρύνοντας γονείς και παιδιά σε μια δραστηριότητα με εξαιρετική δημιουργικότητα. Τα ιδιαίτερα σχήματα που δημιουργούνται με τα Geomag Pro Panels μπορούν να γίνουν κομψά διακοσμητικά αντικείμενα που θα στολίζουν τον χώρο σας. Όλα τα σετ της GEOMAG συνδυάζονται μεταξύ τους για πολυσύνθετες κατασκευές.

Επιπλέον Πληροφορίες

Ηλικίες: 5+
Τεμάχια: 125
Διαστάσεις: 38 x 4 x 22 εκ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.