LIGHTQUEST-HR 20x100 Zoom

HELIOS

LIGHTQUEST-HR 20x100

# OV-30146

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Τα νέα κορυφαίας κατηγορίας κιάλια Helios LIGHTQUEST-HR συνδυάζουν ανώτερα χαρακτηριστικά μηχανικής και οπτικής σχεδίασης με εξαιρετική απόδοση!

Διαθέσιμο με Προπαραγγελία
899,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΚΙΑΛΙΑ LIGHTQUEST-HR 20x100
Αδιάβροχα κιάλια υψηλής διακριτικής ικανότητας με σώμα από μαγνήσιο


Τα νέα κορυφαίας κατηγορίας κιάλια Helios LIGHTQUEST-HR συνδυάζουν ανώτερα χαρακτηριστικά μηχανικής και οπτικής σχεδίασης με εξαιρετική απόδοση!


Είναι εντελώς αδιάβροχα (πρότυπο IPX7, βάθος 0.5m για 30 λεπτά) και γομωμένα με άζωτο για λειτουργία χωρίς θάμπωμα. Διαθέτουν επίσης ανεξάρτητη εστίαση για κάθε προσοφθάλμιο και είναι σχεδιασμένα για μεσαίας έως μεγάλης απόστασης επίγεια παρατήρηση καθώς και για αστρονομική παρατήρηση.

Το σώμα των κιαλιών είναι κατασκευασμένο από μείγμα μαγνησίου, που το κάνει εξαιρετικά ελαφρύ για ένα όργανο αυτού του μεγέθους, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει μεγάλη δομική αντοχή. Το σώμα καλύπτεται από στιλάτο προστατευτικό λαστιχένιο περίβλημα.

Διαθέτουν πρίσματα BaK-4 υψηλού δείκτη διάθλασης και ένα ευρέως φάσματος οπτικό σύστημα με πολλαπλές επιστρώσεις. Το υψηλής διακριτικής ικανότητας οπτικό σύστημα αποτελείται από φακούς και πρίσματα που έχουν επιστρώσεις υψηλής οπτικής διαπερατότητας, ίσης ή μεγαλύτερης του 90%, ώστε να φτάνει όσο το δυνατόν περισσότερο φως στα προσοφθάλμια. Έτσι, οι εικόνες είναι ζωηρές, ομογενείς σε όλο το πεδίο και ουσιαστικά χωρίς σφάλματα.


Η εξελιγμένη, καινοτομική οπτική σχεδίαση των προσοφθαλμίων (8 στοιχεία σε 5 ομάδες) περιλαμβάνει υπερμεγέθη στοιχεία φακών για άνετη παρατήρηση και αποδίδει εικόνες με υψηλού βαθμού διόρθωση. Υπάρχουν, ακόμα, πτυσσόμενα λαστιχένια προσοφθάλμια παρεκτάματα για όσους φορούν γυαλιά.
Τα κιάλια διαθέτουν ενσωματωμένη ρυθμιζόμενη στήλη προσάρτησης σε τρίποδα, με κεντρική ράβδο στήριξης.

Χαρακτηριστικά:

Διακορική απόσταση: 56mm-74mm
Ρύθμιση διοπτρίας: -10 έως +10
Θερμοκρασίες λειτουργίας: +70°C έως -40°CΑπολαμβάνοντας τη θέα του Παρθενώνα απο επιλεγμένα σημεία του ξενοδοχείου InterContinental Athenaeum 
με κιάλια μακρινής θέασης υψηλών προδιαγραφών HELIOS!

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 3990
Διάμετρος Φακού (mm) 100
Μεγέθυνση (x) 20
Οπτικός Σχεδιασμός Porro
Στεγανότητα Αδιάβροχα
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 3.3°
Exit pupil (mm) 5
Eye Relief (mm) 20
Επιστρώσεις Πολυ-επιστρωμένα
Θήκη Μεταφοράς Σκληρού τύπου,βαλιτσα
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 58
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 38
Πρίσματα BK 4

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις: 380x265x120mm

Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:

  • καλύμματα για τους φακούς και τα προσοφθάλμια
  • σκληρή βαλίτσα μεταφοράς/αποθήκευσης με εσωτερική επένδυση από αφρώδες υλικό.

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.