ΛΑΜΠΕΡΗ ΤΕΧΝΗ - ΜΥΘΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ Zoom

TOY KRAFT

ΛΑΜΠΕΡΗ ΤΕΧΝΗ - ΜΥΘΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ

# PP-PE39459

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Άμμος, πούλιες και η λάμψη του glitter χρησιμοποιούνται με πρωτότυπο τρόπο σαν υλικά τέχνης και δημιουργούν εκπληκτικές εικόνες από πλάσματα θρυλικά, όπως τον Πήγασο, τον Φοίνικα, τον Μονόκερο, το Δράκο.

Διαθέσιμο
13,80 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΛΑΜΠΕΡΗ ΤΕΧΝΗ - ΜΥΘΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ

Άμμος, πούλιες και η λάμψη του glitter χρησιμοποιούνται με πρωτότυπο τρόπο σαν υλικά τέχνης και δημιουργούν εκπληκτικές εικόνες από πλάσματα θρυλικά. Αυτά τα όμορφα μυθικά πλάσματα ζωντανεύουν πάνω στις εικόνες που περιλαμβάνει το σετ. Συνδυάστε τα 3 παραπάνω υλικά έχοντας σαν οδηγό τα σχέδια πάνω στο κουτί, δημιουργήστε τον Πήγασο και τον Φοίνικα της Ελληνικής Μυθολογίας ή τους θρυλικούς Δράκο και Μονόκερο και ταξιδέψτε στο φανταστικό τους κόσμο!

Περιλαμβάνονται:

4 εικόνες-πρότυπα,
άμμος (7 χρώματα),
πούλιες (7 χρώματα),
κόλλα glitter σε 4 χρώματα,
2 κολλητικά,
1 σπάτουλα,
1 χωνί,
Οδηγίες

Ηλικίες: 7+

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.