Κόκκινος Αστρονομικός Φακός, DOUBLE BEAM ρυθμιζόμενης έντασης Zoom

SKYWATCHER

Κόκκινος Αστρονομικός Φακός, DOUBLE BEAM ρυθμιζόμενης έντασης

# AODBFLASHLIGHT

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Φακός πολλαπλών χρήσεων. Παρέχει άμεση εναλλαγή μεταξύ του κόκκινου προστατευτικού φωτός για διάβασμα στο σκοτάδι και του λευκού φωτός. Διαθέτει διακόπτη ρύθμισης της φωτεινότητας.
Άμεσα διαθέσιμο
29,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


SkyWatcher, Κόκκινος Αστρονομικός Φακός Double Beam


'Ενα χρήσιμο εργαλείο για τους ερασιτέχνες αστρονόμους! 


"Οι πεπειραμένοι παρατηρητές του ουρανού διατηρούν την προσαρμογή της όρασης στο σκοτάδι χρησιμοποιώντας κόκκινο φως χαμηλής έντασης, όταν θέλουν να ρυθμίσουν τα όργανα ή να συμβουλευτούν χάρτες και βιβλία αναφοράς. Το κόκκινο φως προσβάλλει πολύ λιγότερο τη νυχτερινή όραση σε σύγκριση με το λευκό φως ενός φακού χωρίς φίλτρο.",

(Πηγή: "Nightwatch: Ένας Πρακτικός Οδηγός για να δείτε το Σύμπαν"  του Terence Dickinson. Μετάφραση Σίμος Οικονομίδης . Έκδόσεις ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ  Θεσσαλονίκης)

 


Φακός πολλαπλών χρήσεων. Παρέχει άμεση εναλλαγή μεταξύ του κόκκινου προστατευτικού φωτός για διάβασμα στο σκοτάδι και του λευκού φωτός. Διαθέτει διακόπτη ρύθμισης της φωτεινότητας.

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 140 x 60 x 60 mm (0.15 Kg )

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.