*Προσθέστε το τηλεσκόπιό σας στο καλάθι και επιλέξτε το βιβλίο μέσα από το καλάθι σας. 

ΚΙΤ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟΥ-ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟΥ LABZZ MT2 Zoom

LEVENHUK

ΚΙΤ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟΥ-ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟΥ LABZZ MT2

# LEV-69299

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ένας πλούτος συναρπαστικών ανακαλύψεων περιμένει το παιδί σας με το σετ μικροσκοπίου και τηλεσκοπίου Levenhuk LabZZ MT2!

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Νέες παραλαβές αναμένονται: 16 - 31 Ιανουαρίου 2021

Εξαντλημένο Προσωρινά
58,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΚΙΤ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟΥ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟΥ LABZZ MT2

Ένας πλούτος συναρπαστικών ανακαλύψεων περιμένει το παιδί σας με το σετ μικροσκοπίου και τηλεσκοπίου Levenhuk LabZZ MT2! Το σετ περιλαμβάνει ένα διοπτρικό τηλεσκόπιο και ένα βιολογικό μικροσκόπιο με εργαλεία και δείγματα. Αυτά τα όργανα έχουν ποιοτικά οπτικά και είναι αξιόπιστα και εύχρηστα.  Το σετ έχει σχεδιαστεί για παιδιά από 6 ετών και πάνω. Αλλά και οι έφηβοι θα απολαύσουν την εξερεύνηση του ουρανού και του μικρόκοσμου με το Levenhuk LabZZ MT2.

Τηλεσκόπιο
Το Levenhuk LabZZ MT2 είναι ένα διοπτρικό τηλεσκόπιο που χρησιμοποιεί φακούς για να συλλέξει και να εστιάσει φως. Ο αντικειμενικός φακός του, διαμέτρου 50 mm, είναι κατάλληλος για αστρονομική αλλά και για επίγεια παρατήρηση.
Το τηλεσκόπιο συνοδεύεται από δύο προσοφθάλμια. Το προσοφθάλμιο H12.5 mm (50x) χρησιμοποιείται για αστρονομικά αντικείμενα, όπως η Σελήνη και οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Το ανορθωτικό προσοφθάλμιο των 18 mm (35x) σας βοηθάει να παίρνετε ορθά είδωλα (όχι ανεστραμμένα ή κατοπτρικά) – αυτός είναι ο λόγος που αυτό το τηλεσκόπιο βολεύει και για επίγειες παρατηρήσεις. Το ανορθωτικό προσοφθάλμιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν μικροσκόπιο τσέπης, με μεγέθυνση 14x.
Το τηλεσκόπιο εδράζεται σε μια εύχρηστη αλταζιμουθιακή στήριξη, η οποία επιτρέπει στον σωλήνα να στρέφεται γύρω από οριζόντιο και κατακόρυφο άξονα. Ένας μικρός, επιτραπέζιος τρίποδας αποτελεί μια σταθερή βάση για το όργανο.

Μικροσκόπιο
Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ MT2 είναι σχεδιασμένο για την παρατήρηση διαφανών δειγμάτων. Συνοδεύεται από τρία προσοφθάλμια, που δίνουν 75x, 300x, και 900x μεγεθύνσεις. Η περιστροφή του ρύγχους εξυπηρετεί τη γρήγορη αλλαγή μεγέθυνσης.
Για να ξεκινήσετε την παρατήρηση, τοποθετήστε ένα δείγμα στην τράπεζα του μικροσκοπίου, που βρίσκεται πάνω από τον καθρέφτη. Αν ο φωτισμός που παρέχει ο καθρέφτης δεν είναι αρκετός, χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη φωτεινή πηγή.
Το σετ περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για να δουλέψετε με το μικροσκόπιο, καθώς και έναν αριθμό έτοιμων για χρήση δειγμάτων και εργαλεία για να παρασκευάσετε τα δικά σας δείγματα.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 1688

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 860 x 230 x 100 mm

 

Τηλεσκόπιο

Οπτική σχεδίαση: Διοπτρικό
Διάμετρος αντικειμενικού φακού: 50 mm
Εστιακή απόσταση: 500 mm
Προσοφθάλμια: H12.5mm (50x), ανορθωτικό 18mm (35x) 
Ερευνητής: οπτικός, 2x 
Τρίποδας: Επιτραπέζιος , Αλουμινίου
Στήριξη: Αλταζιμουθιακή


Στο σετ επίσης περιλαμβάνονται:

• Διαγώνιο κάτοπτρο
• Φωσφορούχα αστρονομικά αυτοκόλλητα
• Οδηγίες Χρήσης στα ελληνικά

 

Μικροσκόπιο

Κεφαλή: Μονόφθαλμη
Μεγέθυνση: 75–900 x
Περιστρεφόμενο ρύγχος: 3 αντικειμενικοί φακοί
Φωτισμός: καθρέφτης, LED
Τροφοδοσία: 2 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται)


Στο σετ επίσης περιλαμβάνονται:

• Έτοιμες διαφάνειες με δείγματα (3 τμχ)
• Κενές διαφάνειες (3 τμχ)
• Γυαλάκια κάλυψης (5 τμχ)
• Αυτοκόλλητα για τις διαφάνειες (5 τμχ)
• Πλαστική πιπέτα
• Νυστέρι
• Λαβίδα
• Σπάτουλα
• Βελόνα ανατομής
• Μπουκαλάκια με μπογιά (2 τμχ)
• Μπουκαλάκι με κόλλα
• Εφεδρικές λυχνίες (2 τμχ)
• Εγχειρίδιο οδηγιών και εγγύηση εφ’ όρου ζωής

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.