Κιτ μετατροπής από γρανάζια σε ιμάντες για τη στήριξη Skywatcher EQ6 Zoom

ROWAN ENGINEERING

Κιτ μετατροπής από γρανάζια σε ιμάντες για τη στήριξη Skywatcher EQ6

# TSEQ6BORD

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτό το κιτ αντικαθιστά το εργοστασιακό σύστημα κίνησης, που χρησιμοποιεί γρανάζια, με ιμάντες χρονισμού. Η μετατροπή αυτή μειώνει το σφάλμα στην παρακολούθηση, που είναι τυπικό για συστήματα με γρανάζια. 

Προσωρινά Εξαντλημένο
219,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Κιτ μετατροπής από γρανάζια σε ιμάντες για τη στήριξη Skywatcher EQ6 

Αυτό το κιτ αντικαθιστά το εργοστασιακό σύστημα κίνησης, που χρησιμοποιεί γρανάζια, με ιμάντες χρονισμού. Η μετατροπή αυτή μειώνει το σφάλμα στην παρακολούθηση, που είναι τυπικό για συστήματα με γρανάζια. Επιπλέον, οι ιμάντες κάνουν την κίνηση της στήριξης πιο αθόρυβη, αφού εκλείπει ο χαρακτηριστικός βόμβος των γραναζιών. 

Ο λόγος μετάδοσης κίνησης με τους ιμάντες είναι ο ίδιος με αυτόν των γραναζιών. Αυτό σημαίνει ότι το χειριστήριο Synscan δεν επηρεάζεται από αυτή τη μετατροπή. Όλες οι λειτουργίες του Synscan παραμένουν απαράλλαχτες. 

Το κιτ έχει έναν ιμάντα πλάτους 6 mm και δεν απαιτεί μετατροπή στη σχισμή της στήριξης, όπως συμβαίνει με άλλα παρόμοια κιτ. 

Οι τροχοί έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί ειδικά για τη στήριξη NEQ6, ενώ έχουν κατασκευαστεί με υψηλή ακρίβεια. Η εταιρεία δεν παίρνει ήδη υπάρχοντα κομμάτια για να τα προσαρμόσει, αλλά κατασκευάζει εξ αρχής ακριβώς αυτά που χρειάζονται.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης του ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει τη μετατροπή αυτή. Κόστος αντικατάστασης 80,00 ευρώ + ΦΠΑ 24%. Στο κόστος περιλαμβάνεται και ένας πλήρης τεχνικός έλεγχος, τεστ αξιόπιστης λειτουργίας, καθαρισμός, αντικατάσταση λιπαντικού κλπ.Επιπλέον Πληροφορίες

Το κιτ περιλαμβάνει:


2 οδοντωτούς τροχούς47 mm
2 οδοντωτούς τροχούς 12 mm
2 ιμάντες χρονισμού.
4 μεσαία καρούλια και ράβδους προσάρτησης
2 πλάκες για τη συναρμογή του μοτέρ ορθής αναφοράς και του τροχού οδήγησης
2 πλάκες για τη συναρμογή του μοτέρ απόκλισης και του τροχού οδήγησης
Βίδες από ανοξείδωτο ατσάλι


Διατίθεται προαιρετικά και έναν εργαλείο από ανοξείδωτο ατσάλι (EQ6EX) που διευκολύνει την εξαγωγή των δακτυλίων που συγκρατούν τον ατέρμονα άξονα.

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.