Αδιάβροχα Κιάλια QUANTUM 20&40x100 Zoom

HELIOS

Αδιάβροχα Κιάλια QUANTUM 20&40x100

# OV-30833
Αδιάβροχα κιάλια υψηλής ποιότητας με ξεχωριστό ελικοειδή εστιαστή σε κάθε προσοφθάλμιο, σχεδιασμένα για μεσαίας έως μεγάλης απόστασης επίγεια αλλά και αστρονομική παρατήρηση.
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
1.299,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αδιάβροχα Κιάλια QUANTUM 20&40x100

Αδιάβροχα κιάλια υψηλής ποιότητας με ξεχωριστό ελικοειδή εστιαστή σε κάθε προσοφθάλμιο, σχεδιασμένα για μεσαίας έως μεγάλης απόστασης επίγεια αλλά και αστρονομική παρατήρηση. Διαθέτουν πρίσματα BaK-4 υψηλού δείκτη διάθλασης και ένα ευρέως φάσματος οπτικό σύστημα με πολλαπλές επιστρώσεις. Ο τριπλός αντικειμενικός φακός χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα. Τα κιάλια Quantum διαθέτουν δύο ζεύγη προσοφθάλμιων. Μάλιστα, οι προσοφθάλμιοι φακοί των κιαλιών βρίσκονται σε γωνία 45ο, κατάλληλη τόσο για την επίγεια όσο και για την αστρονομική παρατήρηση.

Με μια ματιά:

  • Με λαβή για εύκολη μεταφορά.
  • Με ενσωματωμένα προστατευτικά καλύμματα φακών και υποδοχή για τρίποδα.
  • Υψηλής ποιότητας μεταλλική κατασκευή.
  • Τα κιάλια είναι συμβατά με τυπικά προσοφθάλμια 1.25’’.
  • Τα κιάλια αποθηκεύονται και μεταφέρονται σε σκληρή θήκη (περιλαμβάνεται) με εσωτερική αφρώδη επένδυση για μεγαλύτερη προστασία. 

Για τα κιάλια Quantum, το περιοδικό “Sky At Night” του BBC, έγραψε:

«Τα κιάλια Quantum διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας φινίρισμα. Χάρη στην εύκολη ρύθμιση και συναρμολόγησή τους, είναι έτοιμα για παρατήρηση ανά πάσα στιγμή. Η κλίση 45ο των προσοφθάλμιων φακών προσφέρει άνεση κατά την παρατήρηση. Επιπλέον, χάρη στα ενσωματωμένα προστατευτικά δρόσου, αποφεύγονται προβλήματα λόγω υγρασίας ακόμα και μετά από αρκετές ώρες σε εξωτερικό χώρο. Η ρύθμιση των προσοφθαλμίων είναι η καλύτερη από όλα τα κιάλια που έχουμε δοκιμάσει! Είδαμε τον διπλό αστέρα Albireo με ευδιάκριτα χρώματα. Επίσης, νεφελώματα και σμήνη φαίνονται με αρκετή λεπτομέρεια!»

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 7000
Διάμετρος Φακού (mm) 100
Μεγέθυνση (x) 20x & 40x
Στεγανότητα Αδιάβροχα
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 20

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Μεγάλα κιάλια Review by βασιλης
Βαθμολογία
Φανταστικά κιάλια πολύς καλής ποιότητας και κατασκευής, στιβαρά και γερά με πολύ όμορφο εξωτερικό φινίρισμα. Με αναβάθμιση στα προσοφθαλμια εκμετάλλευτικα στο έπακρο την οπτική ποιότητα τους!!!! Άψογα σε πλανητική ηλιακή και επίγεια παρατήρηση,με μεγάλο οπτικό πεδίο (ανάλογα τα προσοφθαλμια). (Αναρτήθηκε στις 08/06/2019)

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.