Κιάλια NV Tracker 1x24 Goggles 25025 Zoom

YUKON

Κιάλια NV Tracker 1x24 Goggles 25025

# YUK-9100080051

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Δείτε τη νύχτα με άλλο μάτι, δοκιμάζοντας τα νέα κιάλια νυχτερινής όρασης της Yukon Advanced Optics. Τα κάλια Tracker 1x24 είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένη λυχνία υπέρυθρων ακτίνων, για πρόσθετη διαύγεια εικόνας στο απόλυτο σκοτάδι.
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
667,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Κιάλια Tracker LT, Googles 1x24  25025


Δείτε τη νύχτα με άλλο μάτι, δοκιμάζοντας τα νέα κιάλια νυχτερινής όρασης της Yukon Advanced Optics. Η σειρά νυχτερινής όρασης Tracker αποτελείται από μοντέλα βραχύσωμα, ελαφριά, με ευρύ οπτικό πεδίο. Η στεγανότητα του σώματος διευρύνει τη γκάμα των χρήσεων των καλιών, ενώ η ροδέλα κεντρικής εστίασης και η φιξ απόσταση μεταξύ των προσοφθάλμιων φακών προσφέρουν άνεση και σταθερότητα. Τα κάλια Tracker 1x24 είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένη λυχνία υπέρυθρων ακτίνων, για πρόσθετη διαύγεια εικόνας στο απόλυτο σκοτάδι. Το μαλακό μονοκόμματο ελαστικό παρέκταμα των προσοφθάλμιων φακών αποτρέπει την παρενόχληση από εξωτερικό φως και τη διαρροή φωτός από τη συσκευή, επιτρέποντας στον χρήση να μένει κρυμμένος στο σκοτάδι. Τα καπάκια των φακών είναι περασμένα σε άξονες στα πλαϊνά του σώματος των κιαλιών (έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθούν) και ανοιγοκλείνουν στροφικά με μια κίνηση. Το μοντέλο Tracker 1x24 ξεχωρίζει για την εύκολη και άνετη χρήση σε κάθε κατάσταση. Επειδή δεν μεγεθύνει, χρησιμοποιείται άνετα εν κινήσει (νυχτερινά παιχνίδια, προσανατολισμός, οδήγηση, φύλαξη, έρευνα και διάσωση). Επιπλέον, τα Tracker 1x24 είναι αναντικατάστατα για ανθρώπους που η εργασία τους απαιτεί κιάλια hands-free σε μερικό ή απόλυτο σκοτάδι.
 


Περιγραφή του σώματος
Οι σωλήνες νυχτερινής όρασης, που στεγάζονται στο ανθεκτικό σώμα από RUBBER ARMOR™, προσφέρουν θέαση υψηλής ποιότητας σε συνθήκες νυκτός.


Οπτικά/Απόδοση

Οι φακοί των κιαλιών είναι κατασκευασμένοι από οπτικό γυαλί υψηλής ποιότητας. Πλήρως πολυεπιστρωμένοι, παρέχουν υψηλή ανάλυση και φωτοσυλλεκτική ικανότητα, με αποτέλεσμα άριστη ποιότητα ειδώλου. 

 

 

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 800
Διάμετρος Φακού (mm) 24
Μεγέθυνση (x) 1
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 30°
Eye Relief (mm) 12

Επιπλέον Πληροφορίες

Τεχνολογία φωτοκαθόδου: 1ης γενιάς
Ρύθμιση Διοπτρίας: + / - 5
Τροφοδοσία: Μια (1) μπαταρία 3V (CR123A)
Διαστάσεις Διόπτρας: 175x123x72mm

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.