Κιάλια LE100 ED Zoom

LUNT

Κιάλια LE100 ED

# OPT-0113100

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Τα κιάλια LE100ED με αντικειμενικό φακό 2 στοιχείων ED APO προορίζονται για επαγγελματικού επιπέδου χρήση. Ο συνδυασμός του γιαλιού FK-61 και του μεγάλου διαμετρήματος των 100mm παρέχει την δυνατότητα μεγέθυνσης άνω των 100x. Τα κιάλια αυτά πετυχαίνουν εικόνες σχεδόν εντελώς απαλλαγμένες απο χρωματικό σφάλμα και εξαιρετικά υψηλή οξύτητα και λαμπρότητα.

Διαθέσιμο

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Κιάλια LE100 ED


Η οπτική απόδοση αυτών των κιαλιών είναι εφάμιλλη με αυτή ενός αστρονομικού τηλεσκοπίου 4 ιντσών (102mm). Διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στην παρατήρηση και τον διαχωρισμό διπλών αστέρων αλλά και για την εξαίσια απόδοση τους στην πλανητική παρατήρηση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους είναι η αισθητά αυξημένη φωτοσυλλεκτικότητα τους λόγω του σχεδιασμού και των υψηλής ποιότητας, πλήρως πολυεπιστρωμένων οπτικών στοιχείων που διαθέτουν. Σε συνδυασμό με την άνετη διόφθαλμη παρατήρηση, τα κιάλια αυτά διευκολύνουν την θέαση ακόμα και των πιό δύσκολων στόχων.

Συμπεριλαμβάνονται ερευνητής τύπου LED και δύο ευρυγώνια προσοφθάλμια 20mm  (FOV 70°) με τα οποία επιτυγχάνεται μεγέθυνση 27.5x. Η εναλλαγή προσοφθαλμίων είναι εύκολη υπόθεση καθώς τα κιάλια αυτά μπορούν να δεχτούν οποιαδήποτε προσοφθάλμια 1,25” (31,8mm). Ο ελικοειδής εστιαστής εγγυάται εύκολη και ακριβή εστίαση για το κάθε μάτι ξεχωριστά. Επιπρόσθετα, οι μπρούντζινοι δακτύλιοι συμπίεσης προσφέρουν τέλεια κεντραρισμένη θέαση.

Η πλάκα προσαρμογής στο κάτω μέρος των κιαλιών επιτρέπει την τοποθέτηση στους περισσότερους φωτογραφικούς τρίποδες ή στηρίξεις τηλεσκοπίων. Η χρήση μαγνησίου ώς υλικό κατασκευής σε συνδυασμό με τα εργονομικά χερούλια κάνουν την μεταφορά πολύ εύκολη. Ο ερενητής τύπου LED παρέχει ακρίβεια στον εντοπισμό ακόμα και σε υψηλές μεγεθύνσεις.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 6600
Διάμετρος Φακού (mm) 100
Οπτικός Σχεδιασμός Roof
Exit pupil (mm) 4
Eye Relief (mm) 18
Επιστρώσεις Πλήρως Πολύ-επιστρωμένα
Γραμμικό πεδίο (FOVm@1000m) 50
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 50
Πρίσματα BK 4

Επιπλέον Πληροφορίες


•    Κιάλια μεγέθους “Giant” εξαιρετικής ποιότητας για αστρονομική αλλά και επίγεια παρατήρηση
•    Πλήρως πολυεπιστρωμένα οπτικά FK-61 ED
•    Δυνατότητα εναλλάξιμων προσοφθαλμίων 31,8mm (1,25”) και ρύθμιση διοπτρίας ± 8
•    Διαστάσεις 520x270x145mm
•    Περιεχόμενα: Κιάλια, ερευνητής τύπου LED, 2 Προσοφθάλμια, καλύμματα σκόνης, Οδηγίες χρήσης
•    Κέλυφος απο μαγνήσιο για εξοικονόμιση βάρους και ευκολία στη μεταφορά
•    Εξαιρετικά υψηλή φωτοσυλλεκτικότητα
•    Σχεδόν καθόλου χρωματικό σφάλμα
•    Εύκολη και άνετη θέαση υπο γωνία 45 μοιρών
•    Επιτρέπουν την θέαση σε υψηλές μεγεθύνσεις (άνω των 100x)

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.