Κεφαλή αλταζιμουθιακής στήριξης μεγάλου φορτίου ''SKYTEE-2'' Zoom

SKYWATCHER

Κεφαλή αλταζιμουθιακής στήριξης μεγάλου φορτίου ''SKYTEE-2''

# OV-20148

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η SKYTEE-2 είναι μια αλταζιμουθιακή στήριξη μεγάλου φορτίου, που έχει τη δυνατότητα να στηρίξει παράλληλα δύο σωλήνες τηλεσκοπίου με βάρος έως 15 kg ο καθένας. 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
399,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Κεφαλή αλταζιμουθιακής στήριξης μεγάλου φορτίου ''SKYTEE-2''(Δεν περιλαμβάνεται τρίποδας)

Η SKYTEE-2 είναι μια αλταζιμουθιακή στήριξη μεγάλου φορτίου, που έχει τη δυνατότητα να στηρίξει παράλληλα δύο σωλήνες τηλεσκοπίου με βάρος έως 15 kg ο καθένας. Περιλαμβάνεται μια πλάκα επικάθισης dovetail τύπου Sky-Watcher/Vixen για κάθε βάση της στήριξης. Διατίθενται χειριστήρια αργής κίνησης για κάθε άξονα. Περιλαμβάνεται επίσης μια ράβδος αντιβάρων, που δέχεται αντίβαρα Sky-Watcher. Είναι συμβατή με τον (προαιρετικό) τρίποδα 1.75" από ανοξείδωτο ατσάλι της Sky-Watcher, ο οποίος συνοδεύει τις ισημερινές στηρίξεις EQ5 και HEQ5

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 3000

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.