ΚΕΔΡΕΛΑΙΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟΥ 5ml Zoom

LEVENHUK

ΚΕΔΡΕΛΑΙΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟΥ 5ml

# LEV-46393

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το λάδι κατάδυσης χρησιμοποιείται για την αύξηση της αποτελεσματικότητας του αντικειμενικού φακού: επιτρέπει υψηλότερη διακριτική ικανότητα και μεγέθυνση, καθώς μειώνει την απώλεια φωτός στον φακό.

Άμεσα διαθέσιμο
3,50 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΚΕΔΡΕΛΑΙΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟΥ 5ml

Το λάδι κατάδυσης χρησιμοποιείται για την αύξηση της αποτελεσματικότητας του αντικειμενικού φακού: επιτρέπει υψηλότερη διακριτική ικανότητα και μεγέθυνση, καθώς μειώνει την απώλεια φωτός στον φακό.
Αρχικά το λάδι κατάδυσης παραγόταν από ρητίνη κέδρου, αλλά αυτό το λάδι τείνει να πήζει με τον χρόνο και να χάνει τις ιδιότητές του. Σήμερα τα έλαια κατάδυσης είναι συνθετικά και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας. Έτσι, το λάδι κατάδυσης πρέπει να είναι διαφανές και χωρίς προσμείξεις που ενδέχεται να προκαλέσουν θόλωμα στον φακό και παραμόρφωση της εικόνας. Επίσης, πρέπει να έχει δείκτη διάθλασης ίσο με αυτόν του φακού και της διαφάνειας.

Το λάδι κατάδυσης της Levenhuk πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και είναι ασφαλές για τον αντικειμενικό φακό. Μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από τον φακό. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μικροσκοπίου με εξαίρεση τα μικροσκόπια φθορισμού. Αφού ολοκληρώσετε τις παρατηρήσεις σας, το λάδι πρέπει να σκουπιστεί από τον φακό με ένα μαλακό πανί. Καλό είναι να καθαρίσετε και τις διαφάνειες με ένα πανί μουσκεμένο σε διαλύτη καθαρισμού. Το λάδι κατάδυσης σχηματίζει μια μεμβράνη πάνω στον φακό, η οποία θα πρέπει κατά καιρούς να απομακρύνεται με τη βοήθεια διαλύτη.

Επιπλέον Πληροφορίες

Οδηγίες αποθήκευσης: διατηρήστε το σε καλά κλεισμένο δοχείο, σε θερμοκρασία δωματίου χαμηλότερη από 30°C, σε σημείο που να μην το βλέπει ο ήλιος.
Ονομαστικός όγκος: 5 ml.    

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.