ΚΕΡΙΑ ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ ΡΕΣΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ Zoom

TOY KRAFT

ΚΕΡΙΑ ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ ΡΕΣΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ

# PP-PE39470

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αναδείξτε την καλλιτεχνική σας φύση, δημιουργώντας διακοσμητικά ρεσώ με καπάκι για δώρα ή ιδιαίτερες περιστάσεις! Αφού τα βάψετε και κολλήσετε τα μεταλλικά διακοσμητικά, προσθέτετε το κερί και έχετε ωραιότατα χειροποίητα διακοσμητικά!

Άμεσα διαθέσιμο
16,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Κατασκευή ρεσώ (μεταλλικά χρώματα)

Αναδείξτε την καλλιτεχνική σας φύση, δημιουργώντας διακοσμητικά ρεσώ με καπάκι για δώρα ή ιδιαίτερες περιστάσεις!
Βάψτε τα τρία πήλινα βαζάκια και τα καπάκια τους με τα φωτεινά μεταλλικά ακρυλικά χρώματα που περιέχονται στη συσκευασία, με διάφορα θέματα ή σχέδια της αρεσκείας σας. Κολλήστε τα μεταλλικά διακοσμητικά κομμάτια για ακόμη πιο όμορφη εμφάνιση.

Τέλος, αφού λιώσετε τις νιφάδες κεριού, γεμίστε τα πήλινα τοποθετώντας και το φυτίλι.Εάν στο λιωμένο κερί είχατε προσθέσει και κάποιο άρωμα, εκτός από ιδιαίτερα, χειροποίητα διακοσμητικά θα έχετε και ωραιότατη ατμόσφαιρα.

Περιλαμβάνονται:

3 πήλινα με τα καπάκια τους,
3 μεταλλικά, ακρυλικά χρώματα,
πινέλο, νιφάδες κεριού,
3 φυτίλια,
κόλλα,
μεταλλικά διακοσμητικά, οδηγίες.

Ηλικίες: 8+


Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.