ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΓΗ - ΣΕΛΗΝΗ Zoom

4M

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΓΗ - ΣΕΛΗΝΗ

# EPS-663241

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Φτιάξτε εύκολα τη δική σας υδρόγειο σφαίρα και τον δορυφόρο της, τη Σελήνη. Βάψτε την με τα χρώματα, περάστε το ειδικό βερνίκι και δείτε την να λάμπει στο σκοτάδι!
Άμεσα διαθέσιμο
15,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΓΗ - ΣΕΛΗΝΗ

Φτιάξτε εύκολα τη δική σας υδρόγειο σφαίρα και τον δορυφόρο της, τη Σελήνη. Βάψτε την με τα χρώματα, περάστε το ειδικό βερνίκι και δείτε την να λάμπει στο σκοτάδι! Το ταξίδι μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης συνεχίζεται με τις πληροφορίες για την γη και την σελήνη και κουίζ με ερωτήσεις και απαντήσεις, προσθέτοντας εμπειρίες, γνώσεις και ανάπτυξη αντίληψης και μεθόδων.

Με το μοντέλο αυτό μπορεί ένα παιδί να:

  • Αναγνωρίσει τις ηπείρους και τους ωκεανούς
  • Καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο σχηματίζονται οι σεληνιακές και ηλιακές εκλείψεις (με τη βοήθεια προαιρετικού φακού στο σκοτάδι)
  • Πειραματιστεί με τις φάσεις της Σελήνης και το πώς αυτές σχηματίζονται (με τη βοήθεια προαιρετικού φακού στο σκοτάδι)


,
Περιεχόμενα

  • Μοντέλο Γης με ανάγλυφες τις ηπείρους
  • Μοντέλο Σελήνης
  • Βάση και περιστρεφόμενος βραχίονας
  • Χρώματα απλά και ένα φωσφορούχο
  • Πινέλο και γυαλόχαρτο
  • Οδηγίες συναρμολόγησης, βαψίματος και δραστηριοτήτων

Ένα πολύ καλό εκπαιδευτικό εργαλείο για παιδιά από 8 ετών και πάνω. Πιστοποιημένο με ASTM D4236, ASTMF963 και ΕΝ71.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ


Η 4Μ από το 1993 ειδικεύεται στην παραγωγή δημιουργικών παιχνιδιών για τα έξυπνα παιδιά που έχουν όρεξη για διασκέδαση, δημιουργία, μάθηση!!! Η ομάδα της 4Μ αφιερώνει τις έρευνές στη δημιουργία παιχνιδιών που αναζωογονούν την φυσική περιέργεια του παιδιού και του δίνουν την ευκαιρία να πειραματιστεί πάνω στην αρχαιολογία, την φυσική και την αστρονομία.

Το 2004, επιλέχτηκε από το ίδρυμα Parents’ Choice Foundation (US) και βραβεύτηκε για το
προϊόν Super Magnet της σειράς Kidz Labs – FUN SCIENCE PRODUCTS. Μετά από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής το μουσείο του Λονδίνου (the 200-year-old Museum)ενέκρινε αρκετά από τα προϊόντα της 4Μ.

Σημαντική προυπόθεση στη σχεδίαση των προιόντων της 4Μ αποτελεί η ασφάλεια των παιδιών. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να πειραματιστούν ακίνδυνα με τα παιχνίδια της 4Μ, καθώς αυτά πληρούν τα πρότυπα απαιτήσεων ασφάλειας που έχουν οριστεί ως ΕΝ για την Ευρώπη και ASTM στις ΗΠΑ. Επιπλέον, η 4Μ, φροντίζοντας αληθινά για το περιβάλλον, χρησιμοποιεί συσκευασίες χωρίς PVC και μεγάλη ποικιλία ανακυκλωμένων προιόντων, ενθαρρύνοντας την περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών.

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 220 x 170 x 60 mm (0.26 Kg )

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.