ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ Zoom

TOY KRAFT

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ

# PP-PE39496

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Μεταμορφώστε μια απλή πάνινη κούκλα σε χαβανέζα, χίπισσα, πριγκίπισσα ή σε ένα εντυπωσιακό νεαρό κορίτσι, χρησιμοποιώντας μάλλινα νήματα, κορδέλα, πούλιες, στρας. Οι δυνατότητες αμφίεσης περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας!

Άμεσα διαθέσιμο
19,70 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ 

Μεταμορφώστε μια απλή πάνινη κούκλα σε χαβανέζα, χίπισσα, πριγκίπισσα ή σε ένα εντυπωσιακό νεαρό κορίτσι. Οι δυνατότητες αμφίεσης περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας! 

Στο σετ αυτό περιλαμβάνονται δύο πάνινες κούκλες τις οποίες ντύνετε με νήματα και κορδέλες και στολίζετε με κουμπιά, στρας και πούλιες. Το αποτέλεσμα θα είναι μια μοναδική, δική σας κούκλα που θα τραβήξει τα βλέμματα όλων! 

Περιλαμβάνονται: 

2 πάνινες κούκλες,
μάλλινα νήματα σε 8 χρώματα,
κόλλα,
1 κορδέλα,
στρας,
πούλιες,
κουμπιά,
οδηγίες. 

Ηλικίες: +7


Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.