Καλυπτρίδες παρασκευασμάτων Zoom

KONUS

Καλυπτρίδες παρασκευασμάτων

# KO5072

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

100 καλυπτρίδες παρασκευασμάτων 18Χ18mm

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Άμεσα διαθέσιμο
11,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Καλυπτρίδες παρασκευασμάτων


Σε αυτό το σετ περιλαμβάνονται 100 γυάλινες, καλυπτρίδες διαστάσεων 18 x 18mm για παρασκευάσματα μικροσκοπίου. Ο σκοπός τους είναι να κρατούν το παρασκεύασμα στη θέση του, να δημιουργούν μια επιφάνεια παρατήρησης όταν το δείγμα είναι υγρό και να αποτρέπουν την επαφή του φακού του μικροσκοπίου με το παρασκεύασμα. Από βοριοπυριτικό γυαλί, κομμένα ακριβώς σύμφωνα με το πρότυπο ISO 8255/1, φυσαλίδες και ραβδώσεις.

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.