Ιμάντας ώμου για κιάλια Zoom

VIXEN

Ιμάντας ώμου για κιάλια

# VX6229

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο ιμάντας ώμου αποτελεί μια έξυπνη επιλογή για όσους κουβαλούν τα κιάλια τους για πολύ ώρα, πχ για παρατήρηση πουλιών ή πεζοπορίες ή φύλαξη.

Διαθέσιμο
25,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Ιμάντας ώμου για κιάλια 


Ιμάντας που χρησιμοποιείται για να μεταφέρουμε τα κιάλια επάνω μας.
Λόγω του ότι δεν κρέμεται από το λαιμό αλλά από τους ώμους, το βάρος των κιαλιών μοιράζεται και έτσι μας φαίνεται μικρότερο. Επίσης, τα κιάλια δεν κινούνται ελεύθερα όπως όταν κρέμονται από το λαιμό και κινδυνεύουν λιγότερο να χτυπήσουν όταν πχ σκύβουμε.
Ο ιμάντας ρυθμίζεται ανάλογα με τις διαστάσεις του σώματος και δίνει τη δυνατότητα να φέρουμε τα κιάλια σε θέση παρατήρησης, ενώ τα έχουμε κρεμασμένα πάνω μας.

Ο ιμάντας ώμου αποτελεί μια έξυπνη επιλογή για όσους κουβαλούν τα κιάλια τους για πολύ ώρα, πχ για παρατήρηση πουλιών ή πεζοπορίες ή φύλαξη. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κιάλια τσέπης (compact), εφόσον αυτά έχουν πολύ μικρή υποδοχή-τρύπα για ιμάντα.

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Ωφέλιμο φορτίο: 2Kgr
  • Πλάτος ιμάντα: 25mm

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.