ΙΜΑΝΤΑΣ AIR CELL COMFORT Zoom

ZEISS

ΙΜΑΝΤΑΣ AIR CELL COMFORT

# CZ-529113

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ιμάντας Air Cell Comfort, με κυψελίδες αέρα για ξεκούραστη ανάρτηση των κιαλιών στον λαιμό.

Προσωρινά Εξαντλημένο
47,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΙΜΑΝΤΑΣ AIR CELL COMFORT

Χρησιμοποιώντας τον ιμάντα Air Cell Comfort είναι πολύ πιο ξεκούραστο να κρεμάτε τα κάλια στον λαιμό σας. Κυψελίδες αέρα σφραγισμένες μέσα στην πλατιά ζώνη του ιμάντα μοιράζουν το βάρος των κιαλιών σε όλη την επιφάνεια του αυχένα, με αποτέλεσμα να μην ασκείται ενοχλητική πίεση.

Σε περιπτώσεις που χρειάζεται να έχετε τα κιάλια κρεμασμένα στον λαιμό για πολλή ώρα, ο ιμάντας Air Cell Comfort γλιτώνει από καταπόνηση τον αυχένα και τους ώμους σας. Ο ιμάντας Air Cell Comfort είναι κατάλληλος για κιάλια με διάμετρο φακού από 30 mm και πάνω. 

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.