HYPERION - Aspheric 72° Modular Προσοφθάλμιο 36mm Zoom

BAADER PLANETARIUM

HYPERION - Aspheric 72° Modular Προσοφθάλμιο 36mm

# BA-2454636

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η Baader-Planetarium έχει εξελίξει τα αστρονομικά προσοφθάλμια ευρέως πεδίου σε ένα νέο επίπεδο, με τα πρώτα αστρονομικά προσοφθάλμια με ασφαιρικές επιφάνειες, τα Baader Hyperion-Aspheric 72° Modular προσοφθάλμια 31mm & 36mm.
Άμεσα διαθέσιμο
195,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

HYPERION - Aspheric 72° Modular Προσοφθάλμιο 36mm

Η Baader-Planetarium έχει εξελίξει τα αστρονομικά προσοφθάλμια ευρέως πεδίου σε ένα νέο επίπεδο, με τα πρώτα αστρονομικά προσοφθάλμια με ασφαιρικές επιφάνειες, τα Baader Hyperion-Aspheric 72o  Modular προσοφθάλμια 31mm & 36mm. Η νέα αυτή τεχνολογία έχει επιτρέψει στην Baader να εξαλείψει τα οπτικά σφάλματα του προσοφθαλμίου, χωρίς τη μείωση της φωτεινότητας που παρουσιάζεται συνήθως λόγω των επιπλέον οπτικών στοιχείων και χωρίς υπερβολικό μέγεθος, βάρος ή υψηλό κόστος.

  • Οι Hyperion-Aspheric είναι απαλλαγμένοι από στενά διαφράγματα και σφάλματα σφαιρικής εκτροπής και αστιγματισμού. Αυτά τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με το μεγάλο eye-relief προσφέρουν μια θέαση υπέροχα άνετη και πολύ φυσιολογική για όλους τους χρήστες – αυτούς που φορούν γυαλιά ή αυτούς που χρησιμοποιούν διορθωτές αστιγματισμού.
  • Το εξαιρετικά ευρύ πεδίο των 72ο έχει μηδενική καμπύλωση πεδίου και δεν παρουσιάζει παραμορφώσεις (είναι σχεδόν απαλλαγμένο από την παραμόρφωση της γωνιακής μεγέθυνσης).
  • Οι γνωστές πολυεπιστρώσεις Phantom Group της Baader και τα επιμελημένα αντιανακλαστικά διαφράγματα παράγουν ένα είδωλο εξαιρετικά φωτεινό και με υψηλό κοντράστ, απαλλαγμένο από διάχυση.
  • Hyperion Modularity
  • Ιδανικά για πλανητική φωτογράφηση. Τα Hyperion-Aspherics έχουν σπείρωμα που δέχεται όλα τα Hyperion Digital T-Rings, για άμεση προσαρμογή σχεδόν οποιασδήποτε φωτογραφικής μηχανής. Το σπείρωμα της εξόδου ενός καταδιοπτρικού τηλεσκοπίου 2” x24 στροφές/ίντσα (50.8 x ~1mm) SCT για προσαρμογή διαμετρημάτων 2” επιτρέπει στα Hyperion-Aspheric να τοποθετούνταιι απευθείας στο πίσω μέρος όλων των γνωστών SCT, χωρίς τη χρήση ζενιθιακού πρίσματος ή κατόπτρου. Αυτό τα κάνει ιδανικά για φωτογράφηση υψηλής ποιότητας.
  • Διαθέτουν δύο μεγέθη σωλήνων. Το κάθε Hyperion-Aspheric διαθέτει δύο διαμετρήματα.  Το στάνταρ διαμέτρημα των 2” παρέχει το πλήρες πεδίο των 72ο, ενώ το διαμέτρημα 1¼ ” παρέχει το μέγιστο πραγματικό πεδίο που υπήρξε ποτέ σε προσοφθάλμιο 1 ¼ ”, με μέγεθος field stop 1.265” (32mm)! Προσφέρουν εικόνα εξαιρετικής πιστότητας σε κάθε σημείου του πεδίου σε τηλεσκόπια 1 ¼ ” ή διοφθάλμια.
  • Δέχεται όλους τους γνωστούς φακούς διόρθωσης αστιγματισμού.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος (mm) 50.8
Τύπος HYPERION - Aspheric
Διάμετρος κάννης 2" (50,8mm)
Εστιακή απόσταση 36

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.