HYPERION - Aspheric 72° Modular Προσοφθάλμιο 31mm Zoom

BAADER PLANETARIUM

HYPERION - Aspheric 72° Modular Προσοφθάλμιο 31mm

# BA-2454631

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η Baader-Planetarium εξελίσσει τα αστρονομικά προσοφθάλμια ευρέως πεδίου σε ένα νέο επίπεδο, εισάγοντας τώρα τα αστρονομικά προσοφθάλμια με ασφαιρικές επιφάνειες, τα "Hyperion-Aspheric 72° Modular" .
Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 185,00 €

Τιμή προσφοράς: 148,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

HYPERION - Aspheric 72° Modular Προσοφθάλμιο 31mm, διαμέτρου 50,8mm (2") / 31.8mm (1 1/4")


Η Baader-Planetarium εξελίξει τα αστρονομικά προσοφθάλμια ευρέως πεδίου θέτοντάς τα σε  νέο επίπεδο, εισάγοντας τα αστρονομικά προσοφθάλμια με ασφαιρικές επιφάνειες, τα Baader "Hyperion-Aspheric 72°  Modular" προσοφθάλμια 31 & 36mm . Η νέα αυτή τεχνολογία έχει επιτρέψει στην Baader να εξαλείψει τα οπτικά σφάλματα του προσοφθαλμίου, χωρίς τη μείωση της φωτεινότητας που παρουσιάζεται συνήθως λόγω των επιπλέον οπτικών στοιχείων και χωρίς υπερβολικό μέγεθος, βάρος ή υψηλό κόστος.

  • Οι Hyperion-Aspheric: είναι απαλλαγμένοι από κάθε πιθανή συσκότιση πεδίου (φαινόμενο Kidney bean), ενώ η έλλειψη οπτικών παραμορφώσεων σε συνδυασμό με τη μεγάλη απόσταση ματιού προσφέρουν μια θέαση υπέροχα άνετη και πολύ φυσιολογική για όλους τους χρήστες (αυτούς που φορούν γυαλιά αστιγματισμού).
  • Το εξαιρετικά ευρύ πεδίο των 72ο έχει μηδενική καμπύλωση πεδίου και δεν παρουσιάζει παραμορφώσεις (σχεδόν απαλλαγμένο από την παραμόρφωση λόγω της γωνιώδους  μεγέθυνσης).
  • Οι φημισμένες πολλαπλές επιστρώσεις Phantom Group της Baader και τα προσεγμένα εσωτερικά διαχωριστικά παράγουν ένα είδωλο πολύ φωτεινό και με υψηλό κοντράστ, απαλλαγμένο από διάχυση.
  • Συναρμολόγηση προσοφθαλμίων Hyperion:
 - Εξαίσιο στην απεικόνιση προβολής.  Τα Hyperion-Aspheric διαθέτουν σπείρωμα για να δέχονται όλη τη γκάμα δακτυλιδιών Hyperion Digital T-Rings, ούτως ώστε να συνδέονται στιβαρά σε όλες τις φωτογραφικές μηχανές. Η έξυπνη επιλογή σπειρώματος του 2"x24 TPI (σπείρες / ίντσα) SCT επιτρέπει τη σύνδεση των προσοφθαλμίων Hyperion-Aspheric απευθείας στο σπείρωμα, στο πίσω μέρος των τηλεσκοπίων SC. Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι η υψηλότερη δυνατή ακαμψία της συναρμογής για απεικόνιση.

- Κάθε ένα Hyperion - Aspheric συνοδεύεται με δύο "βαρελάκια¨ έδρασης διαφορετικής διαμέτρου.  Το κλασικό "βαρελάκι" 2" (50,8mm)  που παρέχει όλο το πεδίο των 72ο  και ένα ειδικό "βαρελάκι" ευρέως πεδίου 1 1/4" που παρέχει το μέγιστο δυνατό πεδίο που μπορούμε να έχουμε από φορμά 1 1/4". Ιδανικά, λοιπόν, υπεξάγουμε το μέγιστο δυνατό πεδίο από τηλεσκόπιο με εστιαστή 1 1/4" ή από τα διοφθάλμια.

- Δέχεται όλους τους γνωστούς φακούς διόρθωσης αστιγματισμού.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Τύπος HYPERION - Aspheric
Διάμετρος κάννης 2" (50,8mm)
Εστιακή απόσταση 31

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.