Ηλιακό Διάφραγμα Baader Planetarium Zoom

BAADER PLANETARIUM

Ηλιακό Διάφραγμα Baader Planetarium

# BA-2459300

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ένα ειδικό διάφραγμα μεταβλητής διαμέτρου 15 mm έως 113 mm, κατάλληλα σχεδιασμένο να δέχεται τα φίλτρα ενεργειακής αποβολής και θερμικής προστασίας της Baader planetarium, C-ERF και D-ERF.
Προσωρινά Εξαντλημένο
342,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


Διάφραγμα για τα ηλιακά φίλτρα D-ERF


Το διάφραγμα αυτό είναι μια μεταλλική ίριδα μεταβλητής διαμέτρου 15 mm έως 113 mm. Μας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε την είσοδο της κατάλληλης ποσότητας φωτός ανάλογα με το τηλεσκόπιο που χρησιμοποιούμαι και την ένταση του ηλιακού φωτός την στιγμή της παρατήρησης. Είναι κατάλληλα σχεδιασμένο να δέχεται τα φίλτρα ενεργειακής αποβολής και θερμικής προστασίας της Baader planetarium, C-ERF και D-ERF.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.