Ηλεκτρονική πυξίδα Zoom

PLANITEK

Ηλεκτρονική πυξίδα

# OKY-0008

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ηλεκτρονική πυξίδα τριών αξόνων κατάλληλη για όλων των ειδών τις εκπαιδευτικές εφαρμογές προσανατολισμού.

Άμεσα διαθέσιμο
13,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Ηλεκτρονική πυξίδα

Η ηλεκτρονική πυξίδα-μαγνητόμετρο τριών αξόνων είναι κατάλληλη για όλων των ειδών τις εκπαιδευτικές εφαρμογές προσανατολισμού. Το μαγνητόμετρο μπορεί να εντοπίσει από πού προέρχεται η μέγιστη μαγνητική δύναμη και άρα να εντοπίσει το μαγνητικό βορρά. Η λειτουργία του στηρίζεται στο διάσημο μαγνητόμετρο HMC5883L. Το κατάλληλο κύκλωμα που βρίσκεται πάνω στη πλακέτα επιτρέπει την απευθείας επικοινωνία με πλατφόρμες τύπου Arduino, δηλαδή σε τάση λειτουργίας 5V.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1. Ηλεκτρονική πυξίδα
2. Pins προσαρμογής σε ράστερ

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.