Herschel Prism Type-P, Ηλιακό πρίσμα, Ø 50,8mm, Φωτογραφική έκδοση Zoom

BAADER PLANETARIUM

Herschel Prism Type-P, Ηλιακό πρίσμα, Ø 50,8mm, Φωτογραφική έκδοση

# BA-2956500P

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το νέο ηλιακό πρίσμα ασφαλείας τύπου Herschel, 2 ιντσών, της Baader Planetarium, προσφέρει τις ωραιότερες ηλιακές εικόνες λευκού φωτός που είναι εφικτές. Το πρίσμα Herschel χρησιμοποιεί όλο το άνοιγμα του τηλεσκοπίου και παρέχει ασφαλείς ηλιακές εικόνες χωρίς καμία αλλοίωση.

Διαθέσιμο
573,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Herschel Prism Type-P, Ηλιακό πρίσμα, Ø 50,8mm, Φωτογραφική έκδοση

Πρίσμα ασφαλείας Herschel 2 ιντσών, με ηλιακό ερευνητή Cool-Ceramic και σφιγκτήρα προσοφθαλμίων 2 ιντσών τύπου ClickLock

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για υψηλών απαιτήσεων Ηλιακή Παρατήρηση / Ηλιακή Φωτογράφηση στο λευκό φως.
 
Προσοχή: Κάθε ηλιακό διαγώνιο χρειάζεται πρόσθετα ουδέτερα φίλτρα πυκνότητας, γιατί η ανακλώμενη ενέργεια από την πρώτη επιφάνεια του πρίσματος (4,6%) είναι 1000 φορές περισσότερη από την επιτρεπτή για το ανθρώπινο μάτι. Όλα τα Ηλιακά Διαγώνια της Baader διατίθενται με προ-εγκατεστημένο φίλτρο μείωσης του φωτός ND 3.0, ακριβείας, 2 ιντσών, της Baader.

Διαστημική Τεχνολογία: Η εξερχόμενη δέσμη στο πρίσμα ασφαλείας Herschel της Baader διοχετεύεται σε έναν κλωβό θερμότητας διαχωρισμένο από το σώμα του πρίσματος. Όπως γίνεται στο διαστημικό λεωφορείο, μια κεραμική πλάκα που σχηματίζει το πίσω μέρος του κλωβού θερμότητας απορροφά την εκπεμπόμενη θερμότητα χωρίς να υπερθερμαίνει τα γύρω στοιχεία. Το κλειστό σώμα του πρίσματος προσφέρει απόλυτη ασφάλεια για εκπαιδευτικές εφαρμογές.

Ηλιακός Ερευνητής: Η ημιδιαφανής κεραμική πλάκα λειτουργεί σαν οθόνη προβολής για το ανεστίαστο είδωλο του Ήλιου. Η σκόπευση του τηλεσκοπίου στον Ήλιο γίνεται, έτσι, πανεύκολη.

Σφιγκτήρας ClickLock 2″: Στερεώστε με ασφάλεια οποιοδήποτε προσοφθάλμιο με μια μικρή ώθηση σε έναν μοχλό. Αλλάξτε προσοφθάλμιο με το ένα χέρι – ακόμα και τον χειμώνα, φορώντας χοντρά γάντια.

Υποδοχέας φίλτρου: Ένας δακτύλιος Μ48, 2 ιντσών, συνδέει τον σφιγκτήρα ClickLock με το σώμα του πρίσματος Herschel και λειτουργεί σαν υποδοχέας για φίλτρα 2 ιντσών.

Φίλτρο Ηλιακού Συνεχούς (10nm HBW/540nm CWL): Περιλαμβάνεται ως στάνταρ φίλτρο (Solar continuum).

Προτεινόμενα προαιρετικά παρελκόμενα:
Το Πολωτικό Φίλτρο 2″ Baader (#2408342) προσαρτάται σε οποιοδήποτε προσοφθάλμιο 2 ιντσών ή σε μειωτή από 2″ σε 1,25″ και ρυθμίζει τη λαμπρότητα του ειδώλου με απλή περιστροφή του προσοφθαλμίου.
Ο Δακτύλιος μείωσης από 2″ σε Τ-2 (#1508035) σας επιτρέπει να προσαρτήσετε οποιαδήποτε στήριξη τύπου Τ φωτογραφικής μηχανής DSLR απευθείας πάνω στο σώμα του ηλιακού διαγώνιου.

Η διαφορά στο σετ παρατήρησης και στο σετ φωτογράφισης είναι μόνο στα φίλτρα που περιλαμβάνονται, το πρίσμα είναι το ίδιο.

Περιλαμβάνονται (σετ φωτογράφισης):

  • Πρίσμα Herschel 2" Baader
  • Φίλτρο μείωσης φωτός ND3.0, 2"
  • Φίλτρο Solar Continuum 2"
  • 3 φίλτρα 2" ουδέτερης πυκνότητας (ND 0.6, 0.9, 1.8)
  • Βαλιτσάκι μεταφοράς με θέσεις για το πρίσμα και 5 φίλτρα


Προσοχή: Το πρίσμα Herschel είναι κατάλληλο ΜΟΝΟ για διοπτρικά τηλεσκόπια, χωρίς διορθωτές πεδίου ή μειωτές στο πίσω μέρος. Για όλα τα άλλα τηλεσκόπια συνίσταται η χρήση της ασφαλούς μεμβράνης Astrosolar της Baader.

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.